Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE 901 a PCMCIA :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 17.1.2017, 8:50



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 EEE 901 a PCMCIA 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek EEE 901 a PCMCIA
Chci si koupit EEE901 a obcas bych rad vyuzit rychlejsi pripojeni k webu pomoci karty PCMCIA a to Huawei EC500 od O2.
Pry neni jistota, ze pomoci adapteru USB-PCMCIA bude fungovat. Navic stoji vice jak 2000 Kc.
Jak resit? Diky za radu
Roman


pát 25.7.2008, 14:38
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: EEE 901 a PCMCIA
než za 2tisíce redukci, kde není jisté, že bue fungovat, nebude lepší přímo modem do usb ?? tuším jsem viděl nějaký u vodafonu.

EDIT: už jsem ho našel :
http://eshop.vodafone.cz/hs.htm?detail= ... =1&lang=cs

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pát 25.7.2008, 17:28
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: EEE 901 a PCMCIA
Diky MobyDicku bohuzel mam uz koupenou PCMCIA kartu HUAWEI EC500 od operatora O2 s jeho tarifem. Takze co navrhujes mi moc nepomuze.
Zde je tak karta
http://www.cz.o2.com/osobni/cz/telefony ... honeId=455
Potrebuji ji nejak pripojit k Asusu ale jak kdyz tam neni slot PCMCIA?


pát 25.7.2008, 22:42
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: EEE 901 a PCMCIA
asi offtopic - Německý T-mobile (pokud máte u něj jakýkoliv účet) vám nabídne ten USB za 1€ s tarifem 5€ za každý den, kdy to zapnete (bez dalšího omezení) třeba se to někomu bude hodit ?


pon 01.9.2008, 23:50
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: EEE 901 a PCMCIA
mno poradim ti asi nejlevnejsi reseni ktery pouzivam ja: porid si nejakej obyc mobil co ma blucko a podporuje HW modem a prez to se pripojuj, neni to sice ideal ele funguje to. ja mam 701.ku takze navic musim blucko pichat do USB ale s 901 to bude pohoda :-)


sob 25.10.2008, 14:59
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: EEE 901 a PCMCIA
tak jsem to nakonec taky muselk vyresit..jen jsem tim prisel o 4G a musim trpet s EDGE, ale co je horsi tak kdyz jsem pripojenej nikdo se me vetsinou nedovola..jen sms to propali

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


ned 26.10.2008, 20:29
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu