Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE 701 vebová kamera ve SKYPE :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 3:11



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 EEE 701 vebová kamera ve SKYPE 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
Přátelé mám prosím dotaz jak se ddá rozchodit webová kamera ve Skype.
Dá se vůbec rozchodit na skype. Na stolním PC s XP home mi to funguje normálně. díky za každou radu


pon 03.11.2008, 17:01
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
Mě funguje v pohodě. Máš ji povolenou v BIOSu?


pon 03.11.2008, 17:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
prosím tě jak to myslíš povolenou v Biosu. Mohu poprosit o stručný návod.
Mám eee zatím jen týden. Děkuji


pon 03.11.2008, 20:11
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
1. Zapneš EEE
2. Jak se ukáže logo Asus, tak zmáčkneš F2
3. Přepneš se na kartu Advanced
4. Označ položku Onboard Devices Configuration a dej ENTER
5. U položky Onboard Camera bys měl mít Enabled, pokud tam máš Disabled, tak najeď na Onboard Camera, dej ENTER a vyber Enabled
6. Zmáčkni Esc aby ses vrátil do hlavního menu
7. Přepni se na kartu Exit
8. Vyber Exit & Save Changes a dej 2x ENTER

Jde ti kamera normálně ve Windows?


pon 03.11.2008, 20:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
Jseš mmoc hodný. Mám tam Linux Xandros. Zkusím to udělat
podle tvého návodu.

Díky

Kocourmodřany


pon 03.11.2008, 20:33
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
Mě teda kamera šla v Xandrosu hned po koupení/obnovení z flashky


pon 03.11.2008, 20:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
Mě teda kamera taky jde. Ale chtěl jsem to
vyzkoušet u Skypu jestli se uvudíme. Jinak
kamera fachčí. Prosím tě nevíš, kdy jsi takový
počítačový mág, jestli se ve Skypu taky něco
nastavuje.
díky a sorry že tě tak otreavuji

Kocour Modřany


pon 03.11.2008, 21:08
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: EEE 701 vebová kamera ve SKYPE
Nástroje => Nastavení => karta Obecné - Video => musíš mít zaškrtnuto Povolit Skype Video
Po povolení videa by ti už kamera měla běžet ;-)


úte 04.11.2008, 18:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu