Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE 1101 HA :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 28.11.2014, 11:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 EEE 1101 HA 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Zdravim, tak já jsem konečně se svým 1101 HA spokojen. Vyšly nové ovladače na grafiku 8.4.10.2015 pro win7 a je to znát. Jinak poznatky - v biosu nevypínat Intel speedstep. Když vypnete, bude vám Superhybrid engine sice přepínat takt, ale nebude hejbat s napětím...což je špatně, mnohem menší výdrž na baterku. Takt mám zvedlý v biosu o 20%, hybrid nastaven na Superperformance (napětí přepíná 0.850 x 1.10V), odezva systému celkem slušná. Video 720p přehrává naprosto bez problému, 1080p jsem ještě nezkoušel. Youtube HD bude nejspíš pořád špatné, grafika nemá hw podporu flashe. Wifi má chipset Atheros - s TP-Link 1043nd rychlost v "n" režimu 150 Mbit/s (300Mbit nejde). Při zapnutí Windows Aero trhaný zvuk, takže motiv nastaven na klasický win7.


stř 16.12.2009, 1:03
Profil

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: EEE 1101 HA 8.14.10.2019 VGA driver
A v čem je lepší, jak originální 2011?
zrejme jsi se uklepl a spravne ma byt patrne verze:

8.14.10.2015

nicmene na asus webu v tuhle chvili nic neni (je tam Version V8.14.10.2011 ), a ani Windows Update nic nenabizi - Ovladac je aktualni, hlasi W7 WU...

Ze bys myslel tohle? Je to verze 8.14.10.2019, proc to maji tak blbe cislovano netusim...
http://downloadcenter.intel.com/downloa ... 0&lang=eng
to ma shodou okolnosti 29.5MB
Kód:
****************************************************************
*
*
*  Intel® Graphics Media Accelerator 500 Driver Release
*
*
*  Microsoft Windows* 7
*                                                       
*  Driver Revision: 5.0.0.2019
*
*
*  Nov 30, 2009
*
*  NOTE:  This document refers to systems containing the
*         following Intel chipsets:
*
*     Intel(R) SCH US15W Chipset               
*     Intel(R) SCH UL11L Chipset               
*                             
*   
*  Installation Information
*
*  This document makes references to products developed by
*  Intel. There are some restrictions on how these products
*  may be used, and what information may be disclosed to
*  others. Please read the Disclaimer section and contact
*  your Intel field representative if you would like more
*  information.
*
***********************************************************



Priste zkuste uvadet i linky...

Asus Live update mi stale nabizi cosi 29.4MB za aktualizaci, nainstaluje to a po restartu to nabizi znova, nechapu...

S tim sekavym zvukem to je problem, to nejde fixnout softwarove?


Přílohy:
Poznámka: nejnovější W7 1101HA VGA Driver V.2019
Asus.png
Asus.png [ 51.76 KiB | Zobrazeno 934 krát ]

_________________
Eee PC 1101HA | Atom Z520 | 11.6" Max. 1366x768 | 2GB RAM | 6-čl. baterie 48Wh | WIN 7 Home Premium | 250GB HDD 5400ot. Sgt | WLAN AzureWave s Atheros CPU | Bluetooth 2.1 Broadcom
Benchmark z Win7: http://forum.mujeee.cz/post9077.html#p9077
sob 26.12.2009, 14:00
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Tak jsem se stal také "štastným" majitelem tohoto prcka. Docela se s ním začínám zžívat. To přetaktování na 20% je docela nutností protože jinak je to opravdu dosti pomalé. Co mě ale trápí více jsou dvě věci s kterými zápasím. Neskutečně dlouhá doba při odinstalování programů. Máte někdo stejnou zkušenost. Trvá to celou věčnost i více jak 10 minut. (instalace je naprosto normální a svižná) Co mě ale dostalo - všichni uvádí že tento výrobek má BT ale světe div se já ho prostě ve svém EEE nenašel. Sice tam bylo cosi jako možnost odeslat soubor pomocí BT ale nefunkční a zašedlé. Tak jsem docela vedle. Vám to jede. Ani program na zjištění hardware jako třeba WINaudit nenašel žádné BT. Mám verzi 2GB RAM 250HDD a WIN7.


stř 30.12.2009, 11:49
Profil

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
si ho b BIOSu nejprve zapni :-) Jakou ver. bIOSu mas?

_________________
Eee PC 1101HA | Atom Z520 | 11.6" Max. 1366x768 | 2GB RAM | 6-čl. baterie 48Wh | WIN 7 Home Premium | 250GB HDD 5400ot. Sgt | WLAN AzureWave s Atheros CPU | Bluetooth 2.1 Broadcom
Benchmark z Win7: http://forum.mujeee.cz/post9077.html#p9077


stř 30.12.2009, 19:46
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
V Biosu není co zapnout protože ho tam nevidím a verze mě to hlásí 0322 z 5.11.2009.


sob 02.1.2010, 19:32
Profil

Registrován: 01/2010
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Nastavení bluetooth v biosu:
Advanced
Onboard Devices Configuration
Onboard BlueTooth


ned 03.1.2010, 20:31
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Jo to je docela janá odpověď. Ale jak říkám tuto volbu v BIOSU nevidím.
Jediné co mám je:
USB Functions
USB 2.0 Controller
Onboard Audio
Onboard LAN
Onboard WLAN
Onboard CardReader
Takže tudy cesta nevede. Jinej nápad?


ned 03.1.2010, 21:31
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
To ale vypadá, že tam BT vůbec není :(
Ono při nákupu těchto prcků je třeba dávat bacha na to co tam opravdu je, i se zcela stejným označením mají různou výbavu, různé mini PCI atd. .......


ned 03.1.2010, 21:45
Profil

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
zeptej se tam kde jsi nakupoval... pripadne kontaktuj servis asus.

take je mozne, ze ten dongle je mrtvy uplne (u me byl mrtvy jen zpola, takze se hlasil ale nic nechytil)

_________________
Eee PC 1101HA | Atom Z520 | 11.6" Max. 1366x768 | 2GB RAM | 6-čl. baterie 48Wh | WIN 7 Home Premium | 250GB HDD 5400ot. Sgt | WLAN AzureWave s Atheros CPU | Bluetooth 2.1 Broadcom
Benchmark z Win7: http://forum.mujeee.cz/post9077.html#p9077


pon 04.1.2010, 6:24
Profil

Registrován: 12/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Jasně už jsem kontaktoval prodejce a čekám na odpověď. Dám vědět jak to dopadlo. Podle jejich popisu a ujištění tam BT má být tak buď se bude reklamovat a nebo to vypadá na porušeni prodejních podmínek.
Každopádně jsem už měl tři BIOSY a stále stjejné výsledky BT nevidím. Jinak docela spokojenost jak si člověk zvykne na některé pomalejší odezvy tak se s tím dá dobře dělat.


pon 04.1.2010, 8:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu