Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 eee 1015 PN :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 20:03



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 eee 1015 PN 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek eee 1015 PN
Zacinam premyslet o nahrade meho starsiho eee 1000HE. A model eee 1015PN by ho mohl hrde nahradit. Ale ted nevim cemu mam verit co se tyce vybaveni. Na jedne strance pisi ze tam bude procesor N475 na druhe zase ze dvoujadro N550. Takze cemu muzu vlastne verit? A jaky je vykonnostni rozdil?? Kolik muze mit vydrz?

Moc vsem dekuji za jakoukoliv odpoved...

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


úte 07.9.2010, 17:05
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: eee 1015 PN
No tohle je sporný no. Asus to na stránkch ještě nevyvěsil.
Ale netbookreviews.com, engadget.com, jkkmobile.com... všechny tyhle spolehlivé servery píší o N550 = dvoujátro. Takže bych se přiklonil k němu.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 09.9.2010, 15:34
Profil ICQ

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: eee 1015 PN
Tak jsem se stal právě hrdým majitelem eee 1015 PN. Tak nakonec po všech spekulacích je tam opravdu procesor N550 a ne N475 jak jsem někde četl ale je to v celku další možná varianta která časem vypluje.. hned ze startu mě ale vcelku nakrkla jedna věc... Vzhledem k tomu že jsou tam předinstalovány W7čky startéry přepínáte si hold mezi grafikama ručně. Což by nebylo tak zlý kdych ovšem nemusel restartovat komplík. Optimus na plynulé přepínání grafik je jak jsem se dočetl bohužel až ve vyšších verzích W7. Tak mu řádsky dám do těla a napíšu víc... Jinak zkuste popřemejšlet jestli se to nějakou utilitkou nedá obejít s tou grafikou

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


úte 19.10.2010, 17:28
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: eee 1015 PN
Takže zatím první postřehy: byl jsem ze začátku poněkud skeptický co se týče výdrže... na prospektech udávaná doba cca 6 hodin je v opravdovém režimu tak zhruba na urovni 4 hodin. Ovšem v naplno zapojeném režimu s ION2. V režimu integrované grafické karty a vypnuté wi-fi,bluetooth ukazoval BatteryBar vydrž mezi 8-9 hodinami. Dále jsem v hospodském prostředí testoval výkon grafiky na mém oblíbeném testovacím videu Battlestar Galactica:Final tributeHD.
http://www.youtube.com/watch?v=FnCbxYFCcns
Integrovaná grafika 3150 zvládá ještě docela v pohodě v rozlišení 720p při zatížení 70% CPU a 70% RAM. Při zapnutém IONu na plné rozlišení 1080p spokojeně odfukoval při spuštění cca mezi 35-45% ale po rozjetí klesl až na úroveň 15-20% výkonu CPU a stabilní cca 65%RAM při plynulém chodu. Zatím můžu říct že jako nástupce mého staršího eee 1000HE je to naprosto důstojná volba. Navíc když pomyslím že tam je v základu baterka s kapacitou ´pouhých´4400mAh 47Wh a sice zatím jenom v americe lze sehnat baterku 5600mAh 63Wh můžu jen zatleskat. Jak jsem psal jediné co mě mrzí je nemožnost plynulého přepínání mezi grafikami v plném provozu ale to je dáno win7.

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


stř 20.10.2010, 0:26
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: eee 1015 PN
Zde první trochu slušnější recenze...celé angličtina
http://techreport.com/articles.x/19812/1

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


čtv 21.10.2010, 10:42
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: eee 1015 PN
aby ti fungoval optimus, nahrad Starter aspon Home Premium verziou.....starter je pre mna totalne nepouzitelny, ja som instaloval Professional hned po rozbaleni booku :wink:

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


pon 21.3.2011, 11:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu