Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE 1000H a W7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 20:03



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 EEE 1000H a W7 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek EEE 1000H a W7
Instalace přes flash disk viz:
http://www.extranotebook.cz/jak-nainsta ... k?page=0,2
Je to trochu pracnější ale dá se to.Kdyby někdo věděl o nějakém prográmku který to umí také prosím napište.
Na Linux je třeba super http://unetbootin.sourceforge.net/
Jinak jedou v pohodě, akorát mi při instalaci sáhly do biosu a daly disabled WLAN.Po povolení wifi OK.


pon 15.6.2009, 18:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
No, musim říct, že jsem s Windows 7 moc spokojenej. Dokonce bych si dovolil tvrdit, že fachaj na tomhle noťasi líp než XPčka. Škoda, že jsou tak drahý. Budu je používat do ledna a pak si je buď koupim, nebo se vrátim k XP.... Zkuste je! Po nainstalování člověk nemusí nic doinstalovávat (myšleno ovladače), vše funguje ihned a dobře. :-) Horší je to s tlačítky zesílení/zeslabení hudby, jasu a přepínaní displaye a monitoru.. ovšem nutno dodat, že přepínání monitoru je výborně vyřešeno samotným systémem. Člověk jen připojí externí monitor a obraz sám přeskočí a automaticky se upraví rozlišení (je nutné 1. nastavení, pak už vše funguje automaticky). Nic nemusím manuálně přepínat.

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


čtv 18.6.2009, 1:59
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Tady je postup vcelku jednodušší http://www.cdr.cz/a/27332 Já jsem to přes něho nainstaloval, trvalo to asi 20 min

_________________
Používám jen Windows 7.


úte 14.7.2009, 12:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Zdareček všem. Tak jsem stáhl Instalačku W7 zkušební verze 7260 a tu jsem z XP natvrdo nainstaloval ..

VŠECIČKO ŠLAPE JAK HODINY, akční tlačítka a všechno se samo nainstalovalo. Nemám jediný problém...
Systém šlape jako hodiny...je to skvěly...vřele doporučuji dokoncel jsem to přes víkend zkoušel na 1GB ram a jelo to dost dobře....

Tak čuste Ečkaři.

_________________
Moje Mimino: Asus EEE 1000h black edition, 2GB RAM, 160 GB HDD, Windows 7 Ultimate x86


ned 06.9.2009, 15:14
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Akční tlačítka samy od sebe? To se mi zdá jako blbost.. byl bych rád kdyby to fungovalo samo od sebe, ale ne-e ... musel jsem kvůli tomu nainstalovat ACPI z přiloženého CD, ale pak se tam zas ukazují po startu ty dvě otravný hlášky ohledně grafiky a zvukovky a nějak se jich nemůžu zbavit. To co jsem se tu dozvěděl je, že si mám stáhnout novou verzi ACPI, ale na stránkách Asusu nic takovýho není. Jsou tam různý ovladače, ale ACPI jsem tam nikde nečetl. Kdo bude tak ochoten a poradí, tak prosím hodťe link.. je to lepší než říct "stahni si tohle a tohle".. sice se říká "chytrému napověz..." , ale tuhle ostudu přežiju :-) (pak jsem se ještě dozvěděl, že mám použít ACPI Aceru, ale to už se mi zdá úplně ulítlý..). Díky za rady.

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


stř 09.9.2009, 11:44
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Nepsal někdo, že na 7 jde všechno kromě kamery samo? Tedy i ACPI?

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 10.9.2009, 14:00
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
ACPI jsem musel na 901 doistalovávat. ;) Vše ostatní jelo (včetně kamery).


čtv 10.9.2009, 14:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
To tu možná někdo psal, ale pokud se bavíme o W7 nainstalovaný na Asus Eee PC 1000H, tak je to nesmysl. Nejsem sám, komu původní ACPI nefunguje. Teda funguje, ale způsobuje jiný problémy- např. již zmíněný hlášky při startu systému- jedna o absenci ovladače grafiky a druhá o zvukovce... a to už tu taky někdo psal. Pokud je to tim´, že mam starší verzi W7 RC (jestli je jich víc) a někomu to na 1000H funguje hned, dejte vědět. Díky.
P.S.: Pamatuju si, že bez instalace ACPI fungovaly tlačítka na úpravu jasu (myslim), ale to je tak všechno. Potřebuju hlavně regulaci hlasitosti a ta bez ACPI nefungovala na sto pto.

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


čtv 10.9.2009, 15:16
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Jenom další důkaz toho, že instalovat si RC verze (a ještě k tomu OS) je totální ale úplně totální kokotismus... ;)

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 10.9.2009, 16:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
milan.kycek píše:
To tu možná někdo psal, ale pokud se bavíme o W7 nainstalovaný na Asus Eee PC 1000H, tak je to nesmysl. Nejsem sám, komu původní ACPI nefunguje. Teda funguje, ale způsobuje jiný problémy- např. již zmíněný hlášky při startu systému- jedna o absenci ovladače grafiky a druhá o zvukovce... a to už tu taky někdo psal. Pokud je to tim´, že mam starší verzi W7 RC (jestli je jich víc) a někomu to na 1000H funguje hned, dejte vědět. Díky.
P.S.: Pamatuju si, že bez instalace ACPI fungovaly tlačítka na úpravu jasu (myslim), ale to je tak všechno. Potřebuju hlavně regulaci hlasitosti a ta bez ACPI nefungovala na sto pto.


To by mě zajimálo jakou tu w7 máš asi nějakou RC? Já mam 7600 což je RTM a ovladače co jsem tu daval a vše jede bez problému i ACPI atd..

http://forum.mujeee.cz/post7858.html#p7858

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


čtv 10.9.2009, 18:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu