Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE 1000H a W7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 12:35



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 EEE 1000H a W7 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
O tom mluvim...

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 10.9.2009, 19:34
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Ahoj, vite nekdo, jestli se po preinstalaci na Win7 zachova ta funkce F9 pri bootu pro obnovu systemu WinXP ze skryte partisny? Nebo Win7 zmasti bootsector tak, ze to pak jiz nefunguje?

Jde mi o to, ze bych je tam chtel zkusit nacpat, ale pokud bych se chtel vratit k XP, abych to nemusel delat slozite s flesky...

_________________
1000h, 1215N


pát 16.10.2009, 15:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Prdlajz, to s tím nemá nic společného, to je záležitost BIOSu ne?
Nechci kecat, páč mé Íčko todle nemá vůbec, ale řešit todle nějakým BootLoaderem by mohl snad jen Acer... *4068*

_________________
* EEE PC 901 Green


pát 16.10.2009, 18:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Já jsem Win 7 nainstaloval na druhý disk D: ( druhá půlka 160Gb disku), při startu jsem si pak mohl vybrat jestli chci spustit XP nebo WIN 7 a
po vyzkoušení jsem pak přes F9 naistaloval na C: nový XP a D: jsem zformátoval.

_________________
Asus eee 1000HE WHITE, ATOM 280, 2GB RAM, 160 GB HDD


pon 19.10.2009, 17:45
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Diky, toz zkusim je

Mroj: se radsi zeptam vid - co ja vim jak to tam kdo udelal :-)

_________________
1000h, 1215N


stř 21.10.2009, 9:14
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
mno já mám na 1000HE sedmičky a k XP už bych se nevrátila...naprostá spookojenost.

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


stř 21.10.2009, 17:52
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
taky mam tejden win 7 ultimate a musim rict totez ale doporucil bych ktomu jeste ssd disk


čtv 22.10.2009, 18:18
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EEE 1000H a W7
Kupte si včerejší Computer.Téma čísla.Win 7.Zázraky se nekonají :-) Ve většině výkonových testů,včetně výdrže na baterku je vítěz ta všemi zatracovaná VISTA. :mrgreen:
Kdeže ty kecy,že sedmičky jsou svižnější než XPčka......

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 23.10.2009, 15:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu