Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!! :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 18:52



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!! 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
petrulin1 píše:
Legální XPčka k ntb NEMÁ,protože tento model se prodává jen s Linuxem,aspoň před měsícem,co jsem ho kupoval to tak bylo.


Pokud je mi známo, všechny verze eee se prodávají i s XP... Ať už 701, nebo 1000... Např. 701 verze s XP má 1GB ram, dost jsem o ní uvažoval... :-)


sob 27.12.2008, 16:17
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
Nevím,no,teď jsem dal tento model (900A) do vyhledávače a všude samej Linux.Já ho CHTĚL s licencí Win a nebylo možno.Třeba už ho někdo s XPčkama nabízí,nepřu se.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 27.12.2008, 16:24
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
Teď to čtu znovu a ty píšeš:

No XP mám profíky, sice stažené z netu s implementovanou SP3,

a tam já si myslím,že bude ten problém.Zmršené instalační CDčko. :-(

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 27.12.2008, 16:51
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
A tak sorry,teď jsem se nevědomky nechtíc opakoval po uživateli VaKu.Nepapouškuju,jen jsem moc nepřemýšlel nad jeho příspěvkem.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 27.12.2008, 17:02
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
Tak teď sorry podruhé.Všiml jsem si,že do diskuse jsou zapojeni dva nebožáci,mající problém.Nevšímal jsem si nicků.Ale moje rady,či pomoc platí pro oba stejně.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 27.12.2008, 18:15
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
Ahoj, mam stejny problem. Mam take 900A a pokud jsem se dobre dival a cetl tak se prodava pouze s linuxem. Jestli si to vybavuji dobre tak uz u xandrosu se me zdaly ty odezvy delsi...
Zrovna nejsem fyzicky u notasu, ale muzu odpovedet na otazku jak je to s diodkou hdd. (ssd)
Do grafickeho rozhrani se ntb dostane snad behem par sekund, ale od te dobyco zacne nacitat profil jede pekne pomalu. Po pusteni cehokoliv se na rozsviti ledka a jak kolega predemnou psal pocitac se jakoby zasekne. Hybat kurzorem jde, ale to je vse... za poprve ledka zhasne, pak jakoby teprve zapocne nacitani spusteneho programu a zacne poblikavat...

Zkusim novejsi verzi biosu a dam vedet jak jsem dopadl...
V tomto stavu je opravdu ntb nepouzitelny... ceka se na vse...


sob 27.12.2008, 21:51
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
Máš zaplou indexaci.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 27.12.2008, 22:27
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
Nemam. Ani swap


sob 27.12.2008, 22:38
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
Starý BIOS,zmršená instalace systému,vadný notebook. Vyber si.Podrobnosti viz příspěvky výše.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


sob 27.12.2008, 22:44
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: EE 900A - akutní problem z vykonem na XP!!
defragmentuj disk :)
mel sem stejny problemy > defragmentaci vyreseno
Doporucuju pouzit TuneUP Uttilities 2009

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


sob 27.12.2008, 22:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu