Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Displej u 901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 5:22



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Displej u 901 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Displej u 901
krupl sem si diplej u 901nicky, pres ebay koupil novej nicmene po vymene se ani nerozsviti

pocitac normalne jede na externim monitoru, stary dispej aspon sviti (zobrazi jenom takovy pekny abstraktni obrazek ale co po nem chcit kdyz je kruply :)

predpokladam tedy ze novy diplej je vadny nebo je na to nejaka finta jak to vymenit?

prip. nejaky osvedceny obchod/servis v brne kde by me to vymenily (prip i orientacni cena)

diky moc


pát 28.8.2009, 17:56
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Displej u 901
A ty máš nějaké zkušenosti se servisováním notebooků? Nic ve zlém,jen se ptám.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 28.8.2009, 19:29
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Displej u 901
Podle mě si ten displej špatně zapojil...


pát 28.8.2009, 19:46
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Displej u 901
ne zkusenosti se servisovanim notebooku moc nemam

neni na tom co spatne pripojit... je tam jenom jeden plochy konektor a ten navic (diky tomu ze na puvodnim displeji byl prilepeny) nejde ani otocit

btw. kdyz sem vzal svitilnu a posvitil si skrz displej tak tam byli videt ikonky, mys se hybala a tak takze ocividne nejde podsviceni


pon 31.8.2009, 17:08
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Displej u 901
No vidíš strejdo.Tak baterka čelovka to řeší.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 31.8.2009, 17:11
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Displej u 901
Tak bud mas vadny ten novy displej (respektive nefunguje mu podsviceni), nebo to mas proste spatne (rozumej mizerne) zapojeny. Tyhle plochy kabely mivaji vetsinou na konektoru nejaky bazmek, ktery je treba odklopit ci vysunout, jinak tam kabel poradne nezasunes.


úte 01.9.2009, 7:10
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Displej u 901
vyreseno
chyba je nekde v elektronice protoze u staryho je na vstupu do modulu podsviceni 7-9V (podle intenzity) u novyho tam bylo max 5V


pon 07.9.2009, 20:29
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Displej u 901
a jak si to teda vyresil?


pát 06.11.2009, 23:58
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Displej u 901
no vyresil sem to ciste prakticky (takze funkcnost 100%, design -30%) a to tak ze sem na ten LED modul pripajel kablik ktery vede k 9V baterce ktera napaji podsviceni... funguje to akorat to vypada pro nektere lidi asi divne :)


sob 07.11.2009, 10:35
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu