Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Da sa v biose vikalibrovat baterka? stoji na 56 percentach :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 28.5.2017, 22:29



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Da sa v biose vikalibrovat baterka? stoji na 56 percentach 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Da sa v biose vikalibrovat baterka? stoji na 56 percentach
Mam totiz s nou taky problem ze ju neviem nabit viac jak na 56 percent...vkuse sa tvari ze naboja pritom percenta hore nejdu....mal som ho na nabijacke aj celu noc ( vypnuty ) a nepomohlo...skusal som ho uz aj totalne vybit a znova nabijat a taktiez nic...docital som sa na nete ze sa daju baterkyy niekde v biose kalibrovat ale ci to funguje aj na eee tak to netusim...alebo nejaky soft co by mi pohol ak je...alebo mi uz zostava iba reklamacia?


ned 26.10.2008, 12:42
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Da sa v biose vikalibrovat baterka? stoji na 56 percentach
O kalibraci v BIOSu vubec nic nevim, ale podle toho jak to popisujes se spise bude jednat o vadny clanek. Jeste bych to zkusil v jinem EEE, ale podle me jasna reklamace.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


ned 26.10.2008, 12:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Da sa v biose vikalibrovat baterka? stoji na 56 percentach
dik za reakciu tiez sa obavam ze mi nic ine neostava len to poslat na rekalmaciu...:( ach


ned 26.10.2008, 19:00
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Da sa v biose vikalibrovat baterka? stoji na 56 percentach
Chci se zeptat, dá se reklamovat jen baterka nebo se musí celé EEEčko ? Z vlastní zkušenosti vím, že při reklamacích zařízení spíše "utrpí". Třeba MDA se mi vrátilo celé poškrábané.

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


ned 26.10.2008, 19:46
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 11
Bydliště: SVK Malacky, Senica
Příspěvek Par slov o reklamacii
Kukni sem
http://forum.mujeee.cz/viewtopic.php?f=16&t=329&p=2598#p2598


ned 02.11.2008, 15:39
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu