Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Cvakající disk :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.10.2017, 6:25



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Cvakající disk 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: Cvakající disk
...akurat s nizsou prenosovou rychlostou... apropo-k usb by som to neprirovnaval-pri vyvoji druhej generacie bolo treba pridat dalsie piny,kdezto pri S2 sa snad menili iba cipy ktore to obsluhuju...

_________________
eee901 -> 1215N


sob 22.1.2011, 13:01
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Cvakající disk
Je pravda, že to není úplně rovnocenné srovnání, ale beru to tak, že USB 1.1 a 2.0 jsou plně kompatibilní (neříkám že ze sta procent, vždycky se něco najde, ale zatím jsem nikde problém neměl).

Nižší rychlost mi nevadí, vybraný Seagate (250GB, SATA2, 16MB cache a 7200 ot.) má dle specifikace až 108MB/s (i když nevím, kde to na Mironetu vzali, výrobce to neudává), SATA1 je až 150MB/s (teoreticky, je to o něco méně), takže nějaký rozdíl v rychlostech bude pramalý. Samozřejmě, jsou to jen údaje co jsem během pěti minut pohledal na netu, šlo by to srovnat kvalitněji, ale to je stejně naprosto bezpředmětné. Do EEE stejně těžko nacpu řadič SATA2.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


sob 22.1.2011, 14:11
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: Cvakající disk
Yipss sorry moja chyba,ja myslel akosi "dopredu" a myslel som na usb2 a usb3...moja chyba...

_________________
eee901 -> 1215N


sob 22.1.2011, 15:29
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Cvakající disk
Já si říkal, jestli to tak náhodou nebude ;-) To nevadí, měl jsem se vyjádřit poprvé pořádně, které USB myslím. Já zatím s trojkou nějak nepočítám, nový notebook si kvůli tomu kupovat nebudu a stejně nic na USB3 nemám, takže až časem...

Edit: Ještě mne napadlo, jak si poradí Recovery DVD s větším diskem? Asi budu muset instalovat Win ročně, že? Ne že by to tak vadilo, ale budu muset někde stáhnout obraz originální instalačky Home.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


sob 22.1.2011, 23:33
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: Cvakající disk
Ta obnova z dvd ma na vyber.bud ti rozdeli disk na polovicu,alebo je tam moznost obnovit iba C:. Su v podstate dve varianty-bud budu particie vacsie vzhladom na celkovu velkost disku (ak nema ten soft niekde "zadratovanu" velkost vytvaranych particii) alebo ak to niekde ma nadefinovane tak po obnove ostane na hadri este nevyuzite miesto a mozes vytvorit dalsiu particiu...
Pred vymenou disku odporucam vypnut v biose BOOT BOOSTER-tym sa zrusi jedna malinka particia na disku a po vymene disku ho zase zapnut aby si to na novom hadri zase vytvoril,idelane este pred spustenim obnovy.

_________________
eee901 -> 1215N


ned 23.1.2011, 15:56
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Cvakající disk
Díky, já se ale asi na Recovery vykašlu a dám to ručně, ono je to stejně lepší, nebudu muset odinstalovávat ty nepotřebnosti od Asusu ;-)

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


ned 23.1.2011, 17:02
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: Cvakající disk
Pravda.Rozdelis si hadr tak ako chces,das tam to co vyuzijes a hotovo.Ja som to u mojej ex901 uz potom riesil tak ze som nahodil ciste XP,poinstaloval systemove zalezitosti,ponastavoval co bolo treba a potom sup,ulial som na 4GB disk zalohu cez Ghosta robenu....Pouzival som tam 32GB Runcore ako slave disk,a zvykol robit pri instalacii problemy.tak som to riesil takto.A k mojej radosti sa ex901 presunula k sestre mojej polovicky tak som nemusel vysvetlovat pripadne problemy-oba pocitace im aj tak spravujem ja tak nemusim nic vysvetlovat... :D

_________________
eee901 -> 1215N


ned 23.1.2011, 17:39
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Cvakající disk
Jednoduché, účelné ;-)

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


ned 23.1.2011, 22:20
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu