Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Counter Strike v menším rozlišení než je displej :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 29.5.2017, 11:30



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Counter Strike v menším rozlišení než je displej 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Counter Strike v menším rozlišení než je displej
Nevíte někdo čim to může bejt? Předem Díky
http://file.qip.ru/photo/kvy9GAcM/Fotografie0119.html


Naposledy upravil Admin dne sob 04.12.2010, 21:38, celkově upraveno 1

Upraven název tématu, aby měl hlavu a patu



sob 04.12.2010, 19:19
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Nevíte někdo čim to může bejt?
Nevidim co tam je spatne nebo dobre. A ten nadpis tematu taky stoji za to *24* *71*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


sob 04.12.2010, 19:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 12/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Nevíte někdo čim to může bejt?
no jestli na tom nic nevidíš tak ti to řeknu takhle je tam counter strike 1.6 a místo aby byl přes celou obrazovku tak je jen ve prostřed a okolo je černé pole (levá i pravá strana)... Tedka je tam rozlišení 800x600 a víc v CS neni..
Jednou jsem si chtěl zahrát counter strike spustil jsme ho a najednou na mě vypadlo toto (vždy jsem to měl přes celou obrazovku) tak nevim co s tim,a dnes jsem zkoušel jiné, hry a je to to úplně samé jako u CS,,tak bych prosím potřeboval poradit...Předem Díky


sob 04.12.2010, 19:48
Profil

Registrován: 10/2010
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Counter Strike v menším rozlišení než je displej
Ahoj nastavis to v tom Intelacky utilite na grafiku...( Intel Media Accelerator )
v nastaveni zobrazeni a tam mas moznosti pomeru stran :) :) :)


pon 06.12.2010, 17:12
Profil

Registrován: 12/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Counter Strike v menším rozlišení než je displej
Ta utilita od intelu tim to nebylo...Udělal jsem to tak že jsem to tak že jsem dal vyhledat problémy ,a ono to nějáky našlo,a pak se mě to ptalo jestli to chci na původní verzi něco takového tak jsem to dal a už to jede :-)
(řešeno ve windows 7)


pon 06.12.2010, 19:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu