Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 cim si dovybavit eee4G :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 8:58



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 cim si dovybavit eee4G 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek cim si dovybavit eee4G
Prosim o radu. V popisce produktu v internetovem obchode se u ecka 7014G pise, ze max velikost pametove karty je 8G. Na adrese http://www.asusweb.cz/data/eletter/38/index.htm zase uvadeji, ze je mozne az 16G. Mate s tim nekdo prosim zkusenosti? A co byste mi jako laikovi doporucili, jaky druh a znacku karty si koupit? Nerozumim tomu, jenom vidim rozdily cen a cisel u polozky "class".

Dal bych rad vedel, jestli u tohoto typu muzu zvysit pamet z 512MB skutecne jenom na 1G pri 667MHz? Jsou jine moznosti? Treba 2G pri 557MHz:-)

Jak funguje usb tv tuner? Jsou nejake komplikace v instalaci, pripadne neni to prilisna zatez na tenhle typ ecka?

Neda se nejak zvysit operacni pamet zpusobem, ze usb flash disk poskytne cast nebo cely svuj prostor pro RAM? Nekde jsem o tom slysel, ale nevim, jak to udelat.

Diky mockrat tomu, kdo bude mit trpelivost mi to vysvetlit a poradit!


sob 27.9.2008, 17:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
Zdravim, v klidu muzete poridit 16gb kartu, provozuji na svém EEE 701 16Gb od A-Data , je to jedno kterou, já osobně mám tu s logem EEE, protože je bílá a tudíž není tak vidět. Paměť ram jsem frekvenčně neřešil, ale mám tam 2gb od Kingstonu ( +- 600kč ) a funguje bez jediného problému. Co se týče zminovaného "flash disku místo ram" je zde stále možnost přesměrování SWAPovacího souboru právě na onen flash disk.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 29.9.2008, 9:16
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
Moc děkuju! Ale když dám 2GB do eee4g nebo701, tak si i na tom stroječku můžu rovnou uvařit kafe, ne:-) To musí být žár... Nebo ne?

přesměrování SWAPovacího souboru .... co to je? jak na to? :-)

Tak já si jdu koupit tu memory card a ram, díky.


stř 01.10.2008, 16:04
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
Teplotově se to neliší od původních 512mb, teda alespoň ne nikterak zásadně nebo znatelně... Swapovací soubor -> system nastaveni vykonu -> virtualni paměť

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 02.10.2008, 10:17
Profil ICQ

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
doporucuju koupit si BT adapter.....
jinak by me zajimalo jak poznam podle popisku na Eshopu ze je to ta ramka kterou potrebuju? co maa EEE 4G? DDR? II? III?


čtv 09.4.2009, 14:35
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
DDR2 ;)


čtv 09.4.2009, 15:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
diky moc :) a to nema zadnou specialni velikost??? proste normalni ram jak do stolniho PC???


ned 19.4.2009, 19:30
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
DDR2 pro NTB ;) (SO-DIMM)


ned 19.4.2009, 20:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: cim si dovybavit eee4G
diky :) tak uz to vim.... btw muze mi nekdo poradit jak si upgradovat svoje eee (flaska, BT) bez ppajeni?


pon 20.4.2009, 10:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu