Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Cesta v siti nenalezena :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 19:58



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Cesta v siti nenalezena 
Autor Zpráva

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Cesta v siti nenalezena
Kdyz se chci pres EEE901 dostat do svyho PC v siti, najdu si ho v okolnich PC a poklepam na otevreni, tak mi to vyhodi hlasku, ze cesta v siti nenalezena.
Zkousel sem nekolikrat pruvodce siti, ale nic. Mam jenom firewally od MS a i kdyz sem je na obou PC vypnul nepomohlo. Dokonce sem se nedostal ani na dalsi PC. V jednuc chvili sem se nemohl dostat ani na EEE, ale pak mi to slo. Kazdopadne z EEE ani rana.

tohle je to okno:

Obrázek


stř 22.10.2008, 10:24
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
hrubost: a mas povolene sdileni? Je ve stejne Skupine? Jsou nastaveny slozky pro sdileni?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 22.10.2008, 10:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
jj, vsechno je nastaveny. ty 2 Pc se mezi sebou chodi v pohode. Ale EEE se nepripoji ani k jednomu.


stř 22.10.2008, 20:56
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
hrubost: a pingnes si mezi nima navzajem?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 23.10.2008, 8:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
Tohle dělá, když nemáš nastavený u uživatele na cílovym pc heslo... Nastav si heslo a pripoj se pod ním.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 23.10.2008, 8:39
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
Ping funguje. sdiileny internet mi na EEE bezi v pohode.
V seznamu okolnich pocitacu se mi ukazuje jenom EEE a to taky nekdy ne... tak ja fakt nevim. heslo sem na PC nastavil, ale kdyz ho nevidim v okolnich pC tak je to na houby. Na PC ho v seznamu mam, ale pise mi to stejnou hlasku jako na EEE


pát 24.10.2008, 13:42
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
Osobne nelezu na pocitace v siti pres Okolni pocitace, ani pomoci jmena, ale vzdycky primo na IP adresu. Jeste nikdy jsem s tim nemel problem.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 24.10.2008, 15:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 74
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
problem so zdielanim v sieti mi robilo ked bola nastavena ina pracovna skupina, takže treba skontrolovať Ovladaci panel-System-Názov pocitaca a tam zmeniť nazov pracovnej skupiny na taky isty ako ma pc na kt. sa chces pripojiť

_________________
EeePC 901 Ubuntu 10.04 Netbook Remix


pát 31.10.2008, 18:49
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Cesta v siti nenalezena
Tak pánové - můj problém zcela vyřešil následující postup:

1/ Start - Spustit -> Regedit

2/ HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\NetBT\Parameters nastavit "DhcpNodeType" na 0x00000008 (8)

3/ Start - Spustit -> cmd:

4/ ipconfig -release

5/ ipconfig -renew

---
Síť ke které jsem se připojoval - automaticky nastavila DhcpNoneType na 2, tak jak přijdu domů, tak to musím podle tohoto postupu opravit na 8.


čtv 02.7.2009, 14:54
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu