Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 cerna obrazovka :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 5:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 cerna obrazovka 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek cerna obrazovka
ahoj lidi mam problem jeste predevcirem muj eee makal normalne ale ted kdyz ho zapnu a je v nabijecce tak sviti jen ta modra kontrolka ze jede ale jinak je uplne mtrvej a zacinam byt zoufali mam ho dva mesice jenze je z druhe ruky takze reklamace nelze prosim prosim kdo muzete poradit poradte dekuji predem za jakou koliv odpoved petr :( :(


úte 08.2.2011, 20:14
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: cerna obrazovka
Nepomůže resetovací tlačítko, přístupné otvorem na spodní straně?


úte 08.2.2011, 22:34
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: cerna obrazovka
tak bohuzel ani to nepomohlo akorad je divny ze ona neni uplne cerna ale je videt jako by svetlejsi modra je mozne ze by to bylo tim ze kuprikladu zdroj je natolik slabej ze nerozebehne obrazovku? to by znamenalo vymenu bud nabijecky nebo baterie prosim prosim poradte jsem antitalent a jsem hotovej :roll:


úte 08.2.2011, 22:49
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: cerna obrazovka
Zkusil bych ho na externím monitoru, aby se vyloučila chyba obrazovky. Ještě předtím bych se ujistil, zda po zapnutí pracuje disk (zda je slyšet načítání), pokud ne, je asi tuhej :-( Buď deska nebo RAM. Začal bych poslechem disku a pak monitorem...

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 08.2.2011, 23:24
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: cerna obrazovka
tak jsem to zkusil a tady je poznatek hdd huci kdyz to zapnu tak na vterinu se obev neco anglicky tak zmacknu f2 a naskoci bios tak si myslim ze funguje obavam se ze by to mohlo byt i to ze pokud tam je nelegalni win. tak zcerna obrazovka ale tady by mel byt org. pokud jsem nenaletel (coz bych se moc nedivil :cry:) a pokud to tak je muze te mi poradit jak z toho ven? pokud teda je nejaka moznost ........................


stř 09.2.2011, 21:02
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: cerna obrazovka
Pokud ti naskočí obraz a jsi v BIOSU, je zřejmě v háji Windows - místo načítání zůstane seklý v černé obrazovce. Nesetkal jsem se přímo s tím, ale možné to zřejmě je. Teď je ještě otázka, zda je to jen úplně zničený systém, či zda neodešel HDD který nenačítá. Teď ale nevím, jakým způsobem ti poradit, jak to zjistit, když nejsi v technice zběhlý. Já bych ti asi poradil dát to někomu, kdo se v tom trochu vyzná. Buď ti reinstaluje Windows, či vymění disk a znova nainstaluje Win. Případně by šla záruční oprava, pokud je ještě v záruce. Já nedávno přítelkyni u EEE 1000H, dva roky starého, dával taky nový disk. Začal klapat a bylo jasné, že jsou dny zpečetěny. Koupil jsem za 1000,- nový rychlý Seagate 250GB se 7200ot. a velkou vyrovnávací pamětí. Krásně to chodí a 250GB je slušná porce místa :-)

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


stř 09.2.2011, 23:25
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: cerna obrazovka
Ad ten seagate,co sme riesili v tom vlakne...ja by som asi siel a asi casom pojdem do samsungu,mam s nimi dobre skusenosti-rychle a tiche disky...250GB@7200rpm sa da kupit uz za liter...pokial budu ssd s cenami tak ako su tak na ne hazim bobek-256gb ssd stoji jak cela 1215n...
http://www.alza.cz/samsung-2-5-spinpoin ... 186137.htm

_________________
eee901 -> 1215N


čtv 10.2.2011, 10:17
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: cerna obrazovka
Samsunga jsem měl jednoho, je to ATA100, 40GB, 7200ot. a stará jak metuzalém (dnes cca 6-7 let) a teď je v počítači u přítelkyně, pořád chodí naprosto tiše jako hodinky a naprosto spolehlivě, a že už něco natočil :-) Já ale nakupuji v Mironetu a tam Samsungy nemají... :-( Se Seagatem mám největší zkušenosti s počtem mrtvolek, ale ono to je taky způsobeno tím, že většina PC co mi prošla rukama měla právě většinou Seagate...takže říct, že mám špatné zkušenosti by bylo neobjektivní...WD jsem jedno koupil, ale to šlo po dvou měsících pryč i s vadným NTB a druhé WD mám teď v Aceru AO, takže na zkušenosti je brzy. Ale myslím, že se žádnou značkou disků se nedá šlápnout vedle...všechno jsou to slušní výrobci...

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


čtv 10.2.2011, 11:01
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: cerna obrazovka
Ja vam dekuju za poznatky vyzkousim je a hned se ozvu jeste jednou dekuju moc protoze ten seklej win. me nenapadl. 8-)


čtv 10.2.2011, 19:18
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu