Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Bzučení ventilátoru :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23.9.2017, 13:11



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Bzučení ventilátoru 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Bzučení ventilátoru
Tak musím říct,že mě to čím dal tím více štve. Ten zvuk ventilátoru je opravdu nepříjemný. Mám nejnovější BIOS 1001,ač někdo říkal,že mu to problém vyřešilo,u mně né. Dělá Vám to na vaší 901 také? Co s tím uděláme?

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


čtv 24.7.2008, 18:38
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Bzučení ventilátoru
no musím to zaklepat, ale mě ventilátor nebzučí.
A to používam všechny profily... ne jen ten batery saving.
Dělá ti to jen při něčem náročnějším ? nebo pořád ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 24.7.2008, 21:00
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: Bzučení ventilátoru
dela to asi jen nekdy a asi koukam,ze mozna jen na auto mode..stejne pouzivam porad jeen power saving..nevim,proc jsem si zamcknul auto..uvidime u power saving

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


čtv 24.7.2008, 22:42
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Bzučení ventilátoru
cest,me teda taky neprijemne bzuci,ale je to asi zavisle na kazdem jedinci,ja tam pouzivam eeectl,i kdyz neumi(nebo mozna umi,ale nebadal jsem) memenit fsb a tak,tak vetrak mu celkem jde,poupravil jsem teplotu,aby zacal tocit az asi na 55 stupnich a je to o neco snesitelnejsi,navic neni potreba,aby hned tocil rychle,mam tam asi 15-20%,to na vychlazeni bohate staci,a kdyz ne,tak pri 75 stupnich zacne tocit naplno(to uz asi hori ruce od klavesnice) :)...este tam mam mezikrok s 30% a 50%,vic se mi psat nechtelo,ono se to musi editovat ruco
on si clovek musi uvedomit,ze v techhle prccich se nechladi cpu,ale prcek,a kdyz se nechladi,tak konkretne procesoru to nevadi:)


ned 10.8.2008, 14:46
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu