Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 blikajici display u asus eee 900a :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 23.1.2017, 14:32



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 blikajici display u asus eee 900a 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
tak to nejak nedopadlo... pockam si az se to zase stane protoze posledni dobou se chova normalne... ze by to pred tim delal avast antvirus?protoze ted mam eset smart security a zatim to nedela!


pon 24.8.2009, 9:18
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
No, nemyslím mi že by to mohlo být způsobeno antivirem.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 25.8.2009, 10:11
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
njn, ale uvidíme jestli to ještě někdy udělá, jinak pitomej avast do éčka nikomu nedoporučuju dávat, hodně spomaluje start i běh eee.


úte 25.8.2009, 20:01
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
Možno sa pletiem ale nie je na túto zavadu oprava na strankach Asusu?


úte 25.8.2009, 20:45
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
S tím antivirem si dovoluju oponovat. Mám Avast, Comodo Firewall a Spybot na svém velkém NB a přítelkyni jsem dal tuto kombinaci do Éčka a naprosto žádný problém.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


úte 25.8.2009, 22:27
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
no uvidis pozdeji, taky sem ho mel ale po asi půl roku byl pomalejsi a pomalejsi. odinstaloval jsem ho a pc bylo rychlé jako při koupi! po instalaci smart security 4 se vůbec nespomalil. časem to poznáš. jinak defragmentace nikdy při avastu nepoohla. pořád to bylo stejně pomalý.


stř 26.8.2009, 9:36
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
no dnes vidim zase, antivir za to nemuze. mozna to tak ma byt a na asus.cz jsem zadne reseni nenasel.


stř 26.8.2009, 12:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: blikajici display u asus eee 900a
xman: Blikani monitoru je IMHO duvod k reklamaci. Bohuzel z tveho popisu nejsem schopen vyvodit co a jak blika, takze 100% ti neporadim.


stř 26.8.2009, 15:21
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu