Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Baterka a nasobic :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 23.5.2017, 14:42



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Baterka a nasobic 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Baterka a nasobic
No mam EEE 1000 H a baterka mi vydrzi tak 4-5 hodin prace bez Wifi,Power saving.Hrani GTA 3 na Power savingu 2 hodiny a zbejva 35%.WoW na plnej takt procaku(Super performance)+wifi 2 hodiny.Ale jakmile treba pri praci zapnu wifi vydrz je nekde kolem 3,5 hodiny.Dalsi vec co sem si vsiml je,ze takt CPU je dynamicky:) ale CPU-Z mi ukazuje i na power saving mod 1,2 Ghz a nasobis¨c 12xSem tam tam problikne 800Mhz a nasobic 6x.EEEcko mam 3 mesice,baterka 6ti clankova.Je tohle chovani EEEcka normalni?


pát 18.12.2009, 18:03
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Baterka a nasobic
nemas vypnuty v biosu speedstep nebo jak se ten idiot jmenuje? pripadne zapnuty... zkus proste zmenit hodnotu treba to pomuze

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


sob 19.12.2009, 0:44
Profil ICQ

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Baterka a nasobic
a co ten speedstep dela?


sob 19.12.2009, 20:48
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Baterka a nasobic
http://notebooky.heureka.cz/poradna/jak ... notebooku/

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 20.12.2009, 11:11
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Baterka a nasobic
jo jenomze to EEEcko me nemini nijak pustit do biosu:) pri zapinani tam najede loading screen win XP a kdyz to chci nahrubo vypnout tak se to normal vypne a vali to pres windows.Jinak v BIOS sem zadne zmeny nedelal,krome toho,ze jsem tam nahral nejnovejsi verzi BIOSu ze stranek ASUSu


ned 20.12.2009, 21:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Baterka a nasobic
Lucien: mam naprosto stejny problem, prave jsem z webu Asus stahl novej BIOS pro 901 ve verzi 2103 a mam uplne to same. Nemuzu se zaboha pres F2 dostat do BIOSu.

EDIT: tak jsem to nekolikrat restartoval a pomohlo opravdu mackat F2 hned od startu a jsem v nem.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 21.12.2009, 10:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu