Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Back Track 3 a podpora wifi :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 27.5.2017, 10:12



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Back Track 3 a podpora wifi 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Back Track 3 a podpora wifi
Hrozně moc potřebuju pomoc,píše mi to ,že tam není karta(no wireless existion)!Kdyby se našel někdo kdo ví,jak to udělat aby to šlo,nebo jak dát ovladače do BT3, tak bych byl velice rád.Děkuji


Naposledy upravil Admin dne úte 09.9.2008, 20:01, celkově upraveno 1

Upraveny vykřičníky v názvu tématu



stř 03.9.2008, 12:38
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: !!!!!!!!!!!!!!!Back Track 3 a podpora wifi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemohlo tam těch vykřičníků být víc ??
Proč se nezeptáš na foru kde sis BT3 pořídil, už se to tam řeší.
Navíc jsi se ani neobtěžoval napsat, jaký eee vlastně máš, docela dost se liší jestli je to 701 nebo 901, případně 1000atd.


stř 03.9.2008, 12:48
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: !!!!!!!!!!!!!!!Back Track 3 a podpora wifi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kup si toto a baudes mat BT3 podporu edimax-ew-7318usg


stř 03.9.2008, 23:21
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: !!!!!!!!!!!!!!!Back Track 3 a podpora wifi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a proč ? když BT3 jede s wifi, která je v 701 i v 901 :D

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 04.9.2008, 10:14
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: !!!!!!!!!!!!!!!Back Track 3 a podpora wifi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mě to bohužel nejede píše to no wireless existion a mam v BIOSu zaplou wifinu *12* *2633* ...a mám 901


čtv 04.9.2008, 12:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: !!!!!!!!!!!!!!!Back Track 3 a podpora wifi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeden vykřičník: Výkřik / rozkaz.
Dva vykřičníky: Zdůrazněný výkřik / rozkaz.
Tři vykřičníky: Neschopnost vyjádřit emoce smysluplným textem, ventilace skrze interpunkci.
Čtyři vykřičníky: Hranice gramotnosti, rapidně klesá jak IQ tak EQ, pisatel za klávesnicí nezvládá své emoce.
Pět vykřičníků: ********.
Šest a více vykřičníků: IQ na hranici slučitelnosti se životem, mozek není schopný rozeznat základní barvy, stále však reaguje na změny světla a tmy. Stavy strnulosti, křeče na klávese vykřičníku jsou důvodem dlouhých interpunkčních řad

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 09.9.2008, 15:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Back Track 3 a podpora wifi! :)
Preco by si mal kupit EDIMAXA preto lebo podporuje dost veci v BT3 sam ho mam ANO MOHOL SOM SI KUPIT integrovanu MINI PCIe kartu ale vykaslal som sa nato , ta integrovana v 901 zevraj nepodporuje PACKET INJECTION ale kedzze sa mi nechce to vyskusat tiez mam 901 tak som si radsej kupil toho EDIMAXA sice pod BT3 final este potrebuje dajake drivre pre stabilitu HACKU aby sa nemusel odpajat pri urcitych postupoch ale to mi je uplne jedno funguje mi aj tam :D odporucam


úte 09.9.2008, 15:53
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: !!!!!!!!!!!!!!!Back Track 3 a podpora wifi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S474N píše:
....vykřičníky...
Hehe moc pěkné :D

wokena - na icq jsem ti posílal postup
insert - chtělo by to doplnit interpunkci, trošku mi trvalo, než jsem se v tom zorientoval. Nicméně, BT3 je funkční i s interní kartou. Kupovat hned jinou mi přijde jako blbost, radši si prvně ověřím co to umí nebo neumí a ne "zevraj"... "zevraj" říká babka odvedle co to nikdy neviděla nebo máš odkaz na nějaké konkrétní forum/vlákno/recenzi kde se to řeší ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


Naposledy upravil Admin dne úte 09.9.2008, 20:00, celkově upraveno 1

sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky



úte 09.9.2008, 19:04
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Back Track 3 a podpora wifi
a co dokaze ta interna mi sem daj vediet ... Dakujem ked to ides podkladat .... ja ti to podlozim takto

Chip: rt73
Interface: USB
Driver - Linux: rt2x00.serialmonkey.com
Application: Kismet, Wireshark, Ettercap, Airodump, Aireplay, Netstumbler, Cain, Ethereal
Packet injection: Yes
Monitor mode: Yes
Promiscious Mode: Yes
Antenna Connector: Only Edimax EW-7318 USg (R/SMA) <<<<<<< toto
Registration in the OS: ra0, rausb0
Price: Medium

dufam ze staci ....

signal 2 palicky integrovana 4/5 externa usb sila signalu sa mi lubi napriklad na tom edimaxe


http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... 6dJmZ7PA9A

tu je nieco napriklad " http://www.ralinktech.com.tw/data/drive ... .0.tar.bz2 Tyto ovladače nepodporují vstřikování , ale přesto jsem si jist, že bude brzy. TEN DRUHY ODKAZ dole

http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... oEFxJNg9wQ


_________ tu to mas tak neobjektivne ____________

http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... WTR7qpwbsA

____________tu je navod pre eee901_____________________

http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... SvAkDHqxuw


úte 09.9.2008, 21:36
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Back Track 3 a podpora wifi
takze instalacia BT3Final USB boot/bootinst.bat na sdhc kartu formatovanu na FAT32 . Potom som si restartol eee a spustil BT . odisiel som naspet do windowsu . otvoril pametovku a nakoiroval som nasledujuce subory donej

Takze stejto stranky http://209.85.135.104/translate_c?hl=cs ... V5db3hFufw som si stiahol kernel ktory som nakopiroval do sdhc karty Bt3/modules

dalej som si stiahol dalsi modul na graficku kartu http://209.85.135.104/translate_c?hl=cs ... IWkd-Z_q_Q
nakopiroval som ho do SDHC karty Bt3/optional

dalej som musel upravit subor pod textovim editorom boot/syslinux/syslinux.cfg

tam som pridal toto :


LABEL pchanges
MENU LABEL BT3 Graphics mode with Persistent Changes
KERNEL /boot/vmlinuz
APPEND vga=785 initrd=/boot/initrd.gz ramdisk_size=6666 root=/dev/ram0 rw load=901_net_gfx




potom uz nasledoval len restart a cuduj sa svetu GRAFICKA , aj INTEGROVANA WIFI zacali pracovat ... zatial len tolko ostatne budem doplnat neskor KEDZE TAM SU ESTE NEJAKE TIE MUCHY


pon 15.9.2008, 11:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu