Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 automatycke taktovanie :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23.9.2017, 13:11



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 automatycke taktovanie 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Bydliště: Malacky
Příspěvek automatycke taktovanie
caute vseci tu hohoria o automatyckom taktovani procesora ale mne stale ukazuje 1600.03 MHz
kde sa da nastavit aby pri necinnosti znizil nasobic a apravil frekvenciu CPU

dik za odpoved

_________________
ASUS eeePC 901 XP WHITE, SDHC 4Gb, ex. HDD 2,5 sata 320Gb


pát 31.7.2009, 23:34
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: automatycke taktovanie
použij super hybrid engine je to standartně dodávaný software

_________________
Asus EEE 1000H Black,2GB RAM,Win XP SP3


sob 01.8.2009, 6:15
Profil ICQ

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Bydliště: Malacky
Příspěvek Re: automatycke taktovanie
ten pouzivam stale ale nejaky rozdiel v CPU somnespozoroval mam nainstalovany RIGHTMARK CPU Clock a tam nevidim ziadny rozdiel

_________________
ASUS eeePC 901 XP WHITE, SDHC 4Gb, ex. HDD 2,5 sata 320Gb


sob 01.8.2009, 8:07
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: automatycke taktovanie
Koukni, zda to nemáš vyplý v BIOSu (řízení spotřeby od Intelu). Je to někde v sekci procesoru, kde je HyperThreading atd.

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 02.8.2009, 10:42
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Bydliště: Malacky
Příspěvek Re: automatycke taktovanie
ano vsetko je nastavene tak ako by malo bit a aky je najlepsi soft na zobrazovanie aktualnej frekvencie

_________________
ASUS eeePC 901 XP WHITE, SDHC 4Gb, ex. HDD 2,5 sata 320Gb


Naposledy upravil albert.s dne čtv 13.8.2009, 19:32, celkově upraveno 1



pon 03.8.2009, 19:07
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: automatycke taktovanie
nějak jsem se po něm zkoušel podívat a žádný "kaym" mi to v souvislosti s CPU nenašlo, možná hledám špatně :(
Nenahodil bys odkaz ?

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


pon 03.8.2009, 20:32
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu