Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Atom 1,6Ghz Asus eee900A :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 10.12.2016, 22:23



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Atom 1,6Ghz Asus eee900A 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Atom 1,6Ghz Asus eee900A
Zdravím mam eee900A a když není v aktivitě tak je takt na 0,8Ghz tsk sem si pustil CPUz a sledoval takt např. Když pustím např IE7 tak to na chvylku vyskočí na 1,6Ghz ale jak naběhne stranka tak to zase spadne 0,8ghz a to i při flashovím videu např. youtube prostě ten notas se ne a ne rozpalit na 1,6Ghz jen občas to vyskočí ale to je vše je možnost aby to mělo porád 1,6Ghz je to hodnš znát i při surfovaní na netu diky moc jo a neni to podtaktovaný frekvencí FSB ale Multiplierem který se zdvojnasobuje diky za rady

Už mě to s prominutím sere blbej atom von se ani při přehravaní třeba youtube nepřetaktuje drží si 0.8Ghz a video se cuka to bi mě zajimalo co ještě chce abyse přetaktoval kua ja si koupil notas s Atomem 1.6Ghz a ne 800Mhz fakt mate taky takovej problem ?? dik


Naposledy upravil Admin dne stř 17.12.2008, 15:18, celkově upraveno 1

Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!



stř 17.12.2008, 10:06
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
Hm,tak to je divné,mám ho taky.Aktuálně tam tedy mám Vistu,ale měl jsem týden XPčka a naistalovaným programem Notebook Hardware Control jsem nepozoroval snižení taktu pod 1,6 GHz,ač jsem kolikrát i chtěl-kvůli výdrži baterky.
Mě spíše teď trápí jiná věc,no kurnik,i když asi to samé,nevím.Když např. konvertuji DivX do DVD formátu,tak na 701čce jsem to měl plus mínus za 1,5 h na film.A tam je Celer 900 MHZ,tady mi to jede 3 a více hodin,ale procesor mám vytížený na 50-60 %.Vím,Vista na tento typ OFICIÁLNĚ nepatří,ale nechápu to.Jinak systém šlape jak fík,jsem max. spokojen.

Každopádně,podívej se,jakou máš verzi BIOSu !!! První co jsem udělal,aktualizoval jsem BIOS.Jelo mi to tak,že dvacet vteřin pohoda a pak na deset vteřin zamrzl disk.A tak furt dokola.Dal jsem nový BIOS a pohoda.Možná,že to s tím taky bude souviset.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


Naposledy upravil Admin dne stř 17.12.2008, 20:15, celkově upraveno 1

Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!



stř 17.12.2008, 19:59
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
Tyhle potize jsou u atomu znamy...
Je to tou jeho USPOROU ENERGIE...

Ne nadarmo se rika ze celeron v 701 je daleko lepsi a vykonejsi nez 1.6ghz USPORNY Atom

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


stř 17.12.2008, 20:30
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
Jo,souhlasím.701čku jsem teď prodal kvůli displeji.Mít 9-ti palcový displej,tak mi vyhovuje max.,jenže očka občas pálila.Ale měl jsem tam 2GB RAMky a po přetaktování na správných 900 MHz z toho je dravec.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 17.12.2008, 20:37
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
Takže BIOS sem updatoval z verze 0607 na 0703 rozdíl sem nepoznal šoupnul sem tam homečka předtim sem tam měl profiky a to sem tam ještě nedal Avast a prostě je zasekanej musim čekat než přestane pracovat SSDecko a pak mužu třeba kliknout na tento počitač :D zni to divně ale .. a to si nedokažu představit že bych na nej šoupnul Visty bych bootoval ještě na silvestra :D ale mam podezření že se spomalil po instalovaní DRiveru na Chipset nevim možna fatamorgana ale prostě jak je ten Atomak podtaknutej na tech 0,8Ghz tak to je šnek ale WoWko natom pařim v pohodě s nima to beží na 1,6Ghz nevim možná sem zhejčkanej z herního PCka a přidemi že je notas pomalej třeba je to normalní kouknete kolik je hodin kua du spat :D zdar


čtv 18.12.2008, 2:30
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
to jsi opravdu hodnej, že nám oznamuješ v kolik chodíš spinkat.

Každopádně, nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že bys zkusil používat interpunkci ? Docela blbě se to po tobě čte.

Co se té rychlosti týče, ANO notebook je pomalý, řekni tatínkovi, ať to vrátí a koupí ti normální notebook. eee NENÍ NOTEBOOK NA HRY, je určen na úplně jiné věci.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 18.12.2008, 7:39
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
Nenene,nemůžu souhlasit.Není pomalý.Netvrdím,že je na hry,ty jsem ještě žádné nezkusil,ale pro práci se systémem je to svižné,až z toho jde strach.Mám tam 2GB RAMky a jenom to lítá.Náš mladej má dvoujádro AMD,2 GB RAM,a já při práci se systémem a ostatními aplikacemi nevidím rozdíl.Pravda nedělám grafiku,DTP a pod.,kde by se samozřejmě ten jeho výýkon projevil,ale pro mou potřebu je tohle IDEÁLNÍ strojek.Po zapnutí můžu ve Vistě do dvou minut pracovat.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 18.12.2008, 16:30
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
za to psaní se omlouvám na tu malou klavesnici si musim zvyknout skoda ze nemuzu rict tatinkovi uz sem asi 5 let od rodicu a bohuzel sem si ho koupil ze svejch penez snad sem se nezklamal sry a to ze je na hry netvrdim s tim ze sem na tom zkousel WoW bylo jen ze svedavosti jestli to zvladne notas jinak pouzivam v praci v terenu jezdim kaminem a s tim tatinkem si me nas... vubec me neznas nevis kdo sem ja taky netvrdim ze ti pocitac koupila maminka tak se sklidni ses pekne drzej mladej zdar :D


čtv 18.12.2008, 19:12
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
tak to se omlouvám, tipoval jsem ti podle projevu maximálně tak 12-13, proto ta poznámka o rodičích.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 18.12.2008, 21:03
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Atom 1,6Ghz Asus eee900A
no jo sem jednoduchej nemam skolu a jezdim kkamionem no co chces :D


čtv 18.12.2008, 22:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu