Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Asus EEE 1015PN ION2 cvaka :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 27.5.2017, 10:14



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Asus EEE 1015PN ION2 cvaka 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
Ahojte, v prvom rade sa chcem ospravedlnit ak som pouzil zlu temu ale nikde som nenasiel temu "pomoc" :) A teraz k problemu, minuly piatok som si kupil EEE 1015PN a vsimol som si ze ked je spusteny a som len tak na nete alebo aj na ploche ci pri pozerani filmu mi tak diskretne (ale dostatocne hlasno na to aby som to pocul) cvaka. Neviete cim to moze byt?

A este by ma zaujimala jedna vec. Zmieneny laptop dosahuje napriklad pri tomto previewy http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1015PN-Netbook.40432.0.html windows score na procesoru 3.1 a moj len 2.9 a moj ma zas score grafiky vacsie... Moze to byt nejakou nepresnostou alebo mam snad menej vykone cpu a viac vykone gpu?...


ned 27.3.2011, 7:24
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
cim to moze byt-disk,ventilatorzalezi to od toho akeho charakteru.mne to tiez periodicky hrabe na disku,to je vlastnost systemu.dal by som ten zvuk posudit niekomu zbehlejsiemu.inak zaruka=reklamacia.Index vykonu vobec nieje smerodatny,je to len cislo,a navyse sa moze pri kazdom merani menit podla zatazenia systemu.

_________________
eee901 -> 1215N


ned 27.3.2011, 9:11
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
Tak, napísal som na technické oddelenie alzy a som zvedavý co mi odpisu... Po tom to tu editujem.


pon 28.3.2011, 16:08
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
mam 1015PN a tiez nekedy "cvaka" pri necinnosti, je to uzamykanie diskovych hlaviciek a nasledne vypnutie disku pokial je v vami stanovenej dobe neaktivny, je to kvoli setreniu energie

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


pon 28.3.2011, 19:14
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
Ešte by ma zaujímala ešte jedna vec ale nechcem kvôli tomu zakladať novú tému tak sa to spýtam tu. Ako funguje graphics switch? Pretože mne sa pri hre ešte ani raz neprepla a musím ju prepínať ručne pričom sa mi po každé reštartuje počítač (win7)


pon 28.3.2011, 20:39
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
To ako ju prepinas rucne? Co já vím tak o to by se měl starat optimus, a jinak se přepíná ( světe div se stačí zapátrat na foru ) tak, že na program ktery chces spustit daš pravym -> spustit s grafick. acceleratorem a vyberes nvidii / intel ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


stř 30.3.2011, 15:34
Profil ICQ

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
Rucne cez program GraphicsSwitch pretoze optimus na to bohuzial kasle. A ziadnu taku moznost v ponuke nemam
http://www.imageupload.org/?d=4D9348811


stř 30.3.2011, 17:08
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
@Satyres: 1015PN ma inak riesene prepinanie grafiky a ta kontextova ponuka sa da v ovladacom paneli nvidie vypnut-ale standardne byva zapnuta...

_________________
eee901 -> 1215N


stř 30.3.2011, 18:06
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
palisvk a satyres dakujem za radu nasiel som si v ovladacom paneli nvidii tu moznost zapnutia IONU z kontextovej ponuky a cez to to funguje takze ten optimus ani moc nepotrebujem veci na ktore budem potrebovat vykonnejsiu grafiku pustim cez to kontextove menu.


stř 30.3.2011, 18:11
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: Asus EEE 1015PN ION2 cvaka
Bacha ale na najnovsie ovladace,mam s nimi problem ako samostatne tak v kombinacii s flashom 10.2...proste tam optimus s tym nefunguje. zubami nechtami si v mozille drzim verziu 10.1

_________________
eee901 -> 1215N


čtv 31.3.2011, 9:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu