Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Ako sa zbavit procesov v eee901 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 12:27



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Ako sa zbavit procesov v eee901 
Autor Zpráva

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Ako sa zbavit procesov v eee901
by ma zaujmalo ako nato po zapnuti ich tam ma okolo 37 co je na mooj vkus
privela taktiez neviem ze ktore mam poodstranovat aby som mu neublizil :)

pokusal sa uz niekto


čtv 10.7.2008, 11:21
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: Ako sa zbavit procesov v eee901
msconfig v příkazovém řádku a bádej. V případě chyby instalační cvičení.


čtv 10.7.2008, 11:24
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu