Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 ActiveSync na EEE :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 12:26



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 ActiveSync na EEE 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek ActiveSync na EEE
Podařilo se někomu rozchodit spojení s PDA?
Dále též využít GPRS modem přes PDA? *33*

/přesunuto z HW úprav. Příště si dávejte pozor, kde zakládáte nové téma!


stř 09.7.2008, 23:04
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: ActiveSync na EEE
cpedrat: a proc je to v tematu HW uprav? *71*

Nicmene ty s tim mas nejaky konkretni problem? Pres USB mam normalne zapojen modem Huawei E220 a datuju v pohode.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 10.7.2008, 11:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 5
Bydliště: Liberec
Příspěvek Re: ActiveSync na EEE
S PDAckem mam taky zatim problem. Mam FS N560.


sob 19.7.2008, 13:23
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: ActiveSync na EEE
Já se synchronizací PDA s EEE nemám žádný problémy, synchronizuju ho téměř každej den. Sdílení připojení k internetu přez USB jsem nezkoušel, proč taky, když mám doma Wi-Fi. Mám Asus P535

btw.: používám MS Office 2007, ale to by nemělo mít žádnej vliv


stř 13.8.2008, 17:46
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: ActiveSync na EEE
btw: diky,ze vime,ze mas doma WiFi,ale kazdej nesedi 24h denne naprdeli..takze ono byt pripojen kdekoliv chci a to pres mobil (pres BT,USB) je nesporna vyhoda

_________________
Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB)
Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/


čtv 14.8.2008, 8:10
Profil
Gold Sponzor
Gold Sponzor

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: ActiveSync na EEE
Ahoj,
mám HTC Kaiser II. a synchronizace i sdílení internetu mi funguje naprosto bez proůémů. A žádný psí kusy jsem nevyváděl.

_________________
Asus EEE 701 4G+16g SDHC + win xp _office 2007


ned 17.8.2008, 14:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu