Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 ACPI driver :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 25.5.2017, 1:24



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 ACPI driver 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: ACPI driver
psal Např. Volume to určitě nepatři mezi acpi *793*

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


ned 31.5.2009, 1:11
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: ACPI driver
Podívejme... Jistě, že funkce zesilování a zeslabování je jen příkaz pro OS, to mi je jasný, jinak by tam bylo nějaký HW kolečko... Ale jde o to, že Fn+cokoliv neni žádnym standardem, čemu by PC rozuměly... Teprve ACPI vytvoří nějakou smysluplnou zprávu pro OS, kterou OS díky ACPI driverům pochopí a udělá co má? Je to tak nebo se pletu?

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 31.5.2009, 11:03
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: ACPI driver
Cece Mroji, nevim jestli se pletes, ale fakt je, ze pokud neni ACPI, tak proste prikazy typu Fn+Fx (za x dopln 1,2,5-12) nejdou :shock: . Z toho vyplyva, ze ACPI nejakym (asi vhodnym) zpusobem preklada tyhle prikazy.
A mezi nami, byla by kravovina vymyslet ACPI kdyby nebylo k nicemu a nemuselo se instalovat. Dokonce recovery DVD kdyz instalis jen drivery tak napise, ze napred si nainstali ACPI samo a pak teprve muze detekovat prislusny hardware. Takze bez toho to proste po dobrym nejde.
A nechapu :roll: , ze nekdo muze vubec nad touhle kravinou koumat. Kdyby to nebylo k necemu proc by to tam vubec davali. *1582* *1469*

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


ned 31.5.2009, 12:39
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: ACPI driver
Takže jsem to říkal dobře, je to nadstavba k desce - první věc, co se na notebooku instaluje. *46*

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 31.5.2009, 14:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: ACPI driver
Jj,tipnul jsi to dobře.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 31.5.2009, 16:25
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: ACPI driver
Jak tipnul... :roll:

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 31.5.2009, 16:49
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: ACPI driver
Tak dohadujete se pěkně, ale na otázku jste slečně nikdo neodpověděl. Přidám se také. Nainstaloval jsem si na svém EEE901 WIN7 a nejedou mi ani ty čtyři klávesy nahoře, ani FN plus další. Třeba mě štve, že nemohu vypnout wifi či modrýho zuba.
Bohužel Asus nemá podporu Win7 pro tento strojek. A když dám automatickou aktualizaci ovladače ve Správci zařízení, tak to neudělá vůbec nic a je stále u rozhraní ACPI vykřičník.

Neví tedy please někdo jak na to ?

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


sob 22.5.2010, 10:15
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: ACPI driver
Já ovladače sosnul, myslím snad přímo z tohoto fóra. Tady jsem vám je upnul
:arrow: http://uloz.to/4894226/eee-901-w7.zip


sob 22.5.2010, 11:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: ACPI driver
Super, díky Ti. FN i hotkeys už šlape jak má.

Jen když dám instalaci toho samostatného win7 driveru, tak mi po chvilce zčerná obrazovka a nic to nedělá.Restartoval jsem to, ale teď nevím zda se mi to nainstalovalo nebo ne.

_________________
ASUS EEE901, 2GB RAM, 4 + 8 GB SSD, win7

Samsung Omnia Pro B7610, win mobile 6.5


sob 22.5.2010, 12:29
Profil

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 178
Bydliště: Šumperk
Příspěvek Re: ACPI driver
Nevisí ti dole na liště potvrzení UAC? Jinak je to driver ke grafice, jak jsem zjistil...


sob 22.5.2010, 13:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu