Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 901 nenajde externí mechaniku :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 12:01



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 901 nenajde externí mechaniku 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek 901 nenajde externí mechaniku
Zdravím vás,
už dva dny a se trápím s ext. mechanikou a prostě ne a ne.

vyndal jsem z PC mechaniku, je to Teac DV-W516D, připojil přes ten kabel, mechanika se točí, začne nějaká instalace a pak vyskočí hláška, že zařízeí nebude pracovat správně.

Nevíte prosím co s tím???
Díky moc


pon 08.3.2010, 20:23
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: 901 nenajde externí mechaniku
Pres jaky "ten kabel"?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 09.3.2010, 9:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 901 nenajde externí mechaniku
A jaký tam máš systém? Já měl podobné potíže u svých licencovaných XP Home,které jsem dostal k notebooku.Připojil jsem tiskárnu přes USB a v systému chyběla podpora tisku přes USB.Jednalo se o malou knihovnu,kterou jsem pracně kuchal ze systému v jiném počítači.Šacoval bych to na tento problém.
No a pak taky "ten kabel" nemusí být úplně košér.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 09.3.2010, 16:45
Profil

Registrován: 03/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: 901 nenajde externí mechaniku
Nevím jak se přesně jmenuje, ale je hodně podobný tomuhle - http://www.krup.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=1171 jenom má externí napájení přes adaptér.
Mechaniku mám normálně nasvičovanou na "master" a v prckovi jsou ofiko XP home

Zkoušel jsem to i do normálního NTB, kterej ofiko systém nikdy nepoznal a taky chyba.
Tak fakt nevím.
Ale jak říkáte, asi to bude kabelem, ikdyž HDD přes něj normálně frčí.


úte 09.3.2010, 19:44
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 901 nenajde externí mechaniku
A nebude pak chyba v té mechanice? Zkus ji ještě přeswitchovat-různá nastavení.Když ten HDD přes to jede,je to divné.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 09.3.2010, 20:15
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: 901 nenajde externí mechaniku
No me by prislo divne to MASTER, spis bych zkusil SLAVE nebo jeste lepe CS - Cable Select.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 10.3.2010, 10:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu