Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 900a upgrade biosu :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 27.5.2017, 10:12



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 900a upgrade biosu 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek 900a upgrade biosu
Zdravím,dočetl sem se že tu hnusn lagy co má 900a se dají napravit upgradem biosu na novou verzi, tak sem ji stáhnul (v.0703)-jenže to delám poprvé a nevím co s tím! je to ve formatu *.rom a fakt nemám ani pontí jak a kam to mám na 900a nahát abych to mohl upgradovat popř. v čem to zpustit ... nevíte mi někdo pomoct?


pát 27.2.2009, 18:55
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
Nahoře na stránce fóra je odkaz hledat..., a, ejhle, co mi to našlo
search.php?keywords=update+biosu+windows+xp&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
Citovat mého oblíbence J.Cimrmana by už bylo opakováním :(

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pát 27.2.2009, 19:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
jo hezký na viewtopic.php?f=7&t=382&hilit=update+biosu+windows+xp sem našel že to mám dát na flashku a potom jit do boot menu a dát alt+F2 ale asi bych nepsal tenhle příspěvek kdyby na 900A v boot menu se operaci alt+F2 nic nestalo-možná by bylo rychlejší napsat že to mám dát na flashkua v bootmenu dat tu a tu kalvesu.. ale možná j rychlejší to roztahovat na 4příspěvky..


pát 27.2.2009, 22:32
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
tady dokonce navod od asusu http://support.asus.com/technicaldocume ... uage=en-us a tam píšoum to stejný-mám se dostat do POST bootmaenu a pak dát alt+F2 nebo delete(podl modelu) ale nic z toho nejde!
nesetkali ste se s tím už někdy?


sob 28.2.2009, 10:04
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
Neručím ti za to,co se stane.Ale jestlli mě paměť nemate,dělal jsem to v říjnu takto:Stáhl jsem si ze stránek Asusu pro model eeePC 4G (701čka) ASUS UPDATE UTILITY FOR WINXP.Resp.měl jsem ho stažený,protože v té době už jsem měl eee701.
Program spustíš normálně ve windows,zadáš jen cestu,kde máš uložen soubor BIOSU a spustíš start.Proběhne flash BIOSU,rastart a je to.Tak jsem to udělal já.Ber prosím na vědomí,že to děláš na vlastní riziko.

Resp.mam pocit,že si ten program ten BIOS umí i najít na netu sám.Ale radši si stáhni konkrétní BIOS,což už asi máš.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 01.3.2009, 11:34
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
4epidemic: ...a protože Ty psát, že já Ti nerozumět, tak já odpovídat tak.
Tvůj otázka znít:
Citace:
je to ve formatu *.rom a fakt nemám ani pontí jak a kam to mám na 900a nahát abych to mohl upgradovat popř. v čem to zpustit ... nevíte mi někdo pomoct?

Já myslet, že Ti skvěle poradit, neb všechny odpovědi (i ty na které ty ptát se později) dát v jeden příspěvek ;)
Omlouvat se za moje čeština, ale asi nakazit se tady na fóra.
Děcka, jako učitel jsem zvyklý na všelijaké ty dneska moderní dys... A pochopil bych to, kdyby nebylo možno si po sobě příspěvek přečíst a případně opravit. V opačném případě je to... smutné :(

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


ned 01.3.2009, 13:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
jo a nevíš kde to tam presne stáhnu? ja našel jenom neco an http://support.asus.com/technicaldocume ... uage=en-us ale to asi nebude ono


Naposledy upravil Epidemic dne ned 01.3.2009, 15:57, celkově upraveno 1



ned 01.3.2009, 15:42
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
sorry ale jako slovák v tom nevidím smyslovou chybu nebo jak se to menuje


ned 01.3.2009, 15:54
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
Na této stránce:
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
vyber model eeePC 4G/XP a v seznamu ovladačů ke stažení vyber to,co jsem napsal.Stáhni to a pokračuj.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 01.3.2009, 18:06
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900a upgrade biosu
Jo super povedlo se,a mám jěště dotaz,měl sem danej supervisor password na vstup do biosu,po upgradu zmizel a musel sem ho dát znova... je to normální?


ned 01.3.2009, 20:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu