Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 900A - Problém s frekvencí ramek. :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 24.10.2017, 7:56



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 900A - Problém s frekvencí ramek. 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek 900A - Problém s frekvencí ramek.
Dobrý den přeji všem!

Nedávno jsem si "apgrejdnul" 900A o nový ssd a ramky.
Ramky jsou Kingston HyperX 2GB CL4 533mhz(533mhz je max sběrnice 900A)
Podle CPU-Z mě ale Ramky jednou jen na 266mhz.

Nemáte někdo stejnou konfiguraci?Pokud ano co to ukazuje vám?
Díky za odpověď!


stř 02.3.2011, 16:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: 900A - Problém s frekvencí ramek.
jednak to zalezi od taktovania cpu-ked je podtaktovane cpu tak to stiahne aj pamati. dalsia vec je ze cpu-z ukazuje zakladnu frekvenciu. Co tak si to vynasobit dvoma? (DOUBLE data rate-DDR)

_________________
eee901 -> 1215N


stř 02.3.2011, 18:58
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: 900A - Problém s frekvencí ramek.
To me nenapadlo :-)

Diky moc!


ned 06.3.2011, 20:41
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu