Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 900A - GMA 950 VS GMA 945 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 20.1.2017, 3:33



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 900A - GMA 950 VS GMA 945 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek 900A - GMA 950 VS GMA 945
Kluci a holky mám otázku.
Mám EEE 900A.
Nainstaloval sem Win 7,všechno jde jak má,začnu patchovat(win update)a když se mě sám vybere ovladač na grafiku (Intel gma 945) tak když dospěje patchovani na uroveň ovladače tak zhasne obrazovka a nic se neděje...Počítač musim natvrdo vypnout a po zapnutí se počítač tváří jako že je vše v pořádku...Driver je nainstalován a když přes tray ikonu vlezu do vlastnosti tak vše je v cajku.Instalaci sem zkoušel 4krát pokaždé se to seklo a na posled jsem zakázal update od microsoftu (toho ovladače) a stáhnul jsem si ho ručně od intelu ale dopadlo to uplně stejně (black screen následovaný nuceným shutdownem).To by mě ani tak nevadilo ačkoliv je to opravdu divné...

Ale co je zajímavé,Asus tvrdí že v mém netbooku je Intel GMA 950 ale na stránkách s ovladačemi Intelu je 945 a pak 960 ale o 950 ani zmínka... Nesetkal jste se s tím někdo? i utilitka CPU-Z hlásí Intel i945 GME.Zajímá mě to kuli tomu zdali to není důvod proč mě grafika příjde tak slabá,zdali nemám špatný ovladač.

Díky za odpověď a promiňte mě tu délku...Kdo nechce ať nečte :-)


stř 02.3.2011, 16:31
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: 900A - GMA 950 VS GMA 945
Jééé tak sem si pro jistotu stáhnul 900A ovladače na XP a tam jsem se dočetl že ani oni nejsou podporou na GMA 950 takže v 900A asi bude 945....
Tak to sorry lidi :-) falešnej poplach...


stř 02.3.2011, 17:08
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: 900A - GMA 950 VS GMA 945
945 nieje grafika, je to oznacenie chipsetu (Intel 945GM Express), a ten chipset obsahuje grafiku GMA950, v netbookoch je podtaktovana na 166MHz, v klasickych notebookoch ide na plno (400MHz), karta nema HW TnL jednotku

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


ned 20.3.2011, 21:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu