Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 900A + firefox :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 30.5.2017, 7:23



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 900A + firefox 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek 900A + firefox
Ahoj nemáte někdo zkušenost, jak upravit firefox - spustím prohlížení netu a skrolování stránky se zadrhává, také problikává kontrolka přístupu na disk. i když chci kliknout na nějaký odkaz, tak to chvíli trvá.

Mám win xp pro sp 3 + 900A atom 1,6+2gb ram+16gb ssd, vypnuté stránkování i indexaci. ve firefoxu mám vypnutou historii, zapnuté mazání dat po ukončení.


pon 23.2.2009, 11:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: 900A + firefox
ještě sem zapomněl - bios upgradovaný na poslední verzi


pon 23.2.2009, 11:03
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900A + firefox
No mám ten stejnej eee jako ty a dokonce aj stejnej prblém, ale vidím to na chybu v firefoxu s temahle systemama(mam taky ty stejný)pač sem si nainstaoval Operu a je všechno OK.

jo a este mimchodem nehrál si/nehraješ wow?znám típka se stejným ménem :-)


čtv 26.2.2009, 10:10
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: 900A + firefox
Díky.

WOW nehraju.

Jak běží opera? není to zpomalené?


čtv 26.2.2009, 12:05
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900A + firefox
oproti firefoxu nadherně


čtv 26.2.2009, 17:29
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: 900A + firefox
díky, prubnu to. problém je v greasmonkey skriptech, v opeře ne všechny fungují - např. rapidlink checker jsem nezproovznil vůbec a skripty na travian fungují taky tak mrchavě :?


pát 27.2.2009, 9:45
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 31
Příspěvek Re: 900A + firefox
S tim sekanim skrolovani. Preinstaluj si ovladac na touchpad na novejsi verzi a melo by to fungovat ;)

_________________
Welcome to CRUEL world.
ASUS EEE 1000H XP


úte 24.3.2009, 6:20
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: 900A + firefox
odskusane riesenie:

Type "about:config" in the address bar and hit enter.

doube click on browser.cache.disk.enable. It should turn bold and value = false.

Set "browser.sessionhistory.max_total_viewers" to 0

+

"Tools->Options->Privacy" and deselecting "keep my history for..."


čtv 26.3.2009, 1:01
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: 900A + firefox
díky, zkusím!


pon 06.4.2009, 15:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: 900A + firefox
Vyzkousel jsem a nejvetsi vliv asi melo to ukladani historie.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 09.4.2009, 9:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu