Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 900A a wifi :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 29.5.2017, 11:25



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 900A a wifi 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek 900A a wifi
Zdravím stáhl sem si z asusu ovladace pro wifi(Atheros client utility)vždy po zapnutí notasu se zepna pripjí k wifi-ale né k mé! připojí s k nejaké nezabezpečené, tak sem v nastavení dal že wifi budu přpojovat pres windows zabudovanej rpgram kterej tam je, ale ten dkyž se chci pripojit k mojí wifi která má zabezpečení na 10 znaků tak mi to vyhodí že "The networ passwor needs to be 40bits or 104bits depending on your network config.
This can be entered 5 or 13 ascii characters or 10 or 26 hexadecimal characters"
z toho sem pochopl že heslo má být bud 5 nebo 13 a bebo 10 nebo 26 znaků... ale ja sem tam 10 znaků zadal a nic... co s tím je nevíte?


úte 03.2.2009, 16:43
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 900A a wifi
Myslím,že heslo by mělo být kombinováno-písmena,čísla.Máš? Tak zadej 26 znaků a uvidíš,co to udělá.Jestli ti chodí cizí síť,tak ti musí chodit i ta Tvoje.Bude to v tom heslu.Mě konfigurátor ADSL od O2 vždy vygeneruje 26-ti místné heslo-kombinaci písmen a čísel.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 03.2.2009, 16:57
Profil

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: 900A a wifi
no uz sem to vyeresil , mam anglickej ovladac na klavesnici takze sem misto cisel psal "!@#$%^&*():"


úte 03.2.2009, 18:27
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 900A a wifi
Jóóó,tak to je klasika.To se mi stalo před pár lety.Málem jsem ten počítač rozkopal na cucky,zachránila mě žena ( *1* divné,že?),když mi řeekla: Ty a nemáš zaplej CapsLock? *3* *3* *3*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 03.2.2009, 19:44
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu