Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 2GB fyzicky, Xandros detekuje 1GB :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 24.10.2017, 6:05



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 2GB fyzicky, Xandros detekuje 1GB 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 51
Příspěvek 2GB fyzicky, Xandros detekuje 1GB
Ahoj, upgradoval jsem ram, ale xandros mi tvrdošijně tvrdí, že mám místo 2gb jen jednu... Bios detekuje 2 gb. System info 2 gb. ALe cokoli jineho vlinuxu 1 gb. Je zde někdo, komu se to také stalo? Dík.


čtv 22.5.2008, 23:29
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: BRNO
Příspěvek Re: 2GB fyzicky, Xandros detekuje 1GB
To je v pořádku - chipset 2GB umožňuje, jádro současné verze Xandrosu však podporuje pouze 1GB (v oknech by se RAM detekovala správně).
Blíže viz http://www.ultramobilegeek.com/2007/11/howto-recompiling-eee-kernel-to-enable.html

_________________
_________________
MiP


pát 23.5.2008, 8:38
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 51
Příspěvek Re: 2GB fyzicky, Xandros detekuje 1GB
no toto teda:) to si asus u mne udelal minusku:) diky moc za odpoved i reseni. ker


pát 23.5.2008, 9:50
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu