Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 1000HE Black :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.1.2017, 6:14



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 1000HE Black 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: 1000HE Black
CCleanera tam dám určitě, pak mám v plánu Winamp Lite, něco na ty PDF a jiné přílohy co chodí v mailech, abych je mohla otevřít a uvidím.
jediný co mě potěšilo byla představa, že kdybych si ty programy jako DiscCleaner, RegistryCleaner, MemoryCleaner,DriverDetectiv a další kupovala, tak mě asi trefí. :lol:
ale kašlu na to,defragmentaci a vyčištění disku si Win zvládnou sami, ovladače si taky dřív nebo později vyhledají. Her tam taky nemusím mít deset.Každý máte pravdu. Je hovadina mít hafec utilit a přehrávačů a nevím čeho, ale zas mít všechno jenom v základu, nic nezkusit, tak budu LAMIČKA *4227* celej život.

a ted možná stupidní otázka, nezlobte se, lidičky zlatý....
Když stáhnu Winamp Lite, tak mi hned nabídne novou verzi, ale v názvu mi chybí to Lite. Je tam nebo ne?

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


úte 22.9.2009, 8:40
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000HE Black
Jj,CCleaner používám taktéž,šikovný softík.Pak ještě TeamViewer pro vzdálenou plochu,funguje skvěle.
Ale názvy jako DriverDetectiv ve mě vzbuzují hrůzu. :-)
Ono je to trošku problém v tom,že výrobci těch programů mají k tomu takové parádní slogany,jakože použitím tohoto programu uděláte ze svého pomalého počítače rychlou střelu.70% lidí to špatně pochopí a přestože mají komp v pohodě a nic jim ho zrychlit už nemůže,tak instalují a instalují a instalují,pak jim ty cleanery třeba samy odinstalují ovladače k tiskárně,či skeneru,kuliferda se diví,proč mu to netiskne.No,jak říkám,je to sranda.
Jinak samozřejmě (Karlosi) netvrdím,že se nemá zkoušet nový soft.Jasně,taky si tam čas od času něco fláknu.Ale jde o to,neinstalovat bezhlavě jedno za druhým a hlavně nemít více programů jednoho typu.Viděl jsem týpka,který měl nainstalovaných PĚT !!! aniviráků.Výsledek byl ten,že se mu ty programy vždycky poštěkaly mezi sebou a počítač furt zavirovaný. :-)
K čemu má někdo v kompu OSM mutimediálních přehrávačů ???

EDIT:Mařenko,tak tu novou verzi odmítni a máš to.Nebo to nejde odmítnout?Nevím,winamp nepoužívám,ale jsou programy,které tu novou verzi prostě vnutí a basta.Buď chceš,nebo nic.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 22.9.2009, 16:02
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: 1000HE Black
5 antiviráků, to už je regulérní brutalita :mrgreen: Já si jednou nainstaloval dva (NOD+AVAST) a bylo docela zábavný sledovat jak se vždycky poštěkaly o jeden vir a nakonec vlastně nevyřešily vůbec nic.

Ale ty přehrávače jsou ošemetný... Media Player(1) bych se bál odinstalovat, protože Windows tyhle zásahy zrovna nemusí. Primárně pak používám KMPlayer(2) + Winamp(3) a jako zálohu šetrný VLC media player(4) v portable verzi. Ale byly časy, kdy jsem kvůli kodekům měl v systému i Quicktime(5) a Realplayer(6) a z nostalgie i kdysi vynikající BSPlayer(7). S balíkem ffdshow přišel i parádně jednoduchý a účelný Media Player Classic(8). První dva za přítomnosti KM a VLC playeru ztrácí význam nebo je lze nahradit kodeky RealAlternative a QuicktimeAlternative. A BSPlayer už si dneska může nainstalovat jenom totální masochista s oblibou ve spywaru a všemožných škodlivých kódech :) Ale jinak se kolikrát přehrávače nasčítají, ani člověk neví jak...

S tím winampem taky nemám přehled, zkus to prostě odmítnout. Já taky vytrvale odmítám aktualizaci VLC playeru, protože mám zvláštní pocit, že bude chtít nahradit portable verzí tou normální, což je úúúúplně zbytečný :)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


úte 22.9.2009, 20:45
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000HE Black
Teď budu Karlosi asi trochu protivný.Používám Windows media Player s podporou K-lite Mega codec pack.O co jsem připraven,když to tak používám? Co umí přehrát Tebou vyjmenované přehrávače navíc?Mě ten WMP bere fakt minimum výkonu procesoru,já s ním nemám problém.Tuším,že jsem narazil na flv soubory,které neuměl.Já fakt nevím,nejsem zase tak velký multimediální přeborník.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 22.9.2009, 21:27
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: 1000HE Black
tak je přeinstalováno, íčko jede jako nové *44* ale ... držte se, zatím jsem mu dala jen CCleaner, WinRAR,Winamp Lite + čeština(novou verzi jsem mu zatrhla),Skype. Java a Adobe si to vyškemrali,Rocket Dock pro radost a tím zatím končím, ono až mi někde něco nepůjde otevřít, tak si win řeknou sami, že jim něco chybí. Jo a pár albíček v mp3. Tak jdu zkusit WMP a CPU ukazuje během 10ti vteřin 100%. *257* opět vypínání přes správce. nějaký dva wmp...exe soubory v procesech, pak to teprv spadlo. takže kašlu na něj. Karlosi máš pravdu, odinstalovávat ho radši nebudu, prostě ho budu ignorovat.... budu dělat Zagorku *47*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


Naposledy upravil mařenka dne úte 22.9.2009, 23:33, celkově upraveno 1



úte 22.9.2009, 23:26
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: 1000HE Black
petrulin1 píše:
Kristaboha Máriju,tušil jsem,tušil,že to bude TURBOURYCHLOVAČ počítače.:-) Mařenko,pamatuj,udělám čistou instalaci operačního systému,vyčistím,vyladím,dobře zdefragmentuji a zapamatuji si,jak svižně systém chodí.Od této chvíle už NIKDY takto svižně chodit nebude.První zlom je instalace antiviráku,ten tomu vytne fest,jak který,ale všechny to zbrzdí.Atakdále...
Žádný turbourychlovač nemůže zrychlit Tvůj počítač.Žádný software neudělá z Tvého Atomu dvoujádro,atd....
Vyvaruj se do budoucna VŠEM těmto zázračným programům.ŽÁDNÝ z nich neumí to,co slibuje.Fyzikální zákony tomu odporují.VŠECHNO to zruš,odinstaluj,smaž.Nech si antivir,max. jeden nějaký externí firewall (ale myslím,že to není nutné) a software,který OPRAVDU TY k něčemu používáš.U mě je to např. Nero,ConvertXtoDVD,TotalComander,WinRar,OODefrag,IrfanView,Foxit,Office 2003.
Jak jsem již kdesi psal.Jestli mi na nějakou činnost vyhovuje určitý soft,nehledám jiný.Většinou to skončí zle,nebo nijak.
Vyprdni se na antispyware,na všeliké možné doktory.Máš-li chytit nákazu,chytneš ji.Tedy do počítače.To je osud.A nepomůže ti nic.Tak to je.14 let mám PC,9 let internet.Virus jsem chytil jednou a za to jsem si mohl sám,vím to.

Zlatá slova. *3005*
Mě vydrží OS cca 1 - 2 roky (momentálně) a většinou je to ruční práce + intuice... Viry sem taky měl asi jen 3...

_________________
* EEE PC 901 Green


úte 22.9.2009, 23:33
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: 1000HE Black
petrulin1 píše:
Teď budu Karlosi asi trochu protivný.Používám Windows media Player s podporou K-lite Mega codec pack.O co jsem připraven,když to tak používám? Co umí přehrát Tebou vyjmenované přehrávače navíc?Mě ten WMP bere fakt minimum výkonu procesoru,já s ním nemám problém.Tuším,že jsem narazil na flv soubory,které neuměl.Já fakt nevím,nejsem zase tak velký multimediální přeborník.

Tak Codecpack už bych si do systému nedal, to je hrozná prasárna. Maximálně neinvazivní filtry ffdshow plus pár kodeků nutných pro práci s videem. Jinak pokud ti Media Player stačí, není problém. Já potřebuju například upravovat poměr stran, nastavovat ořez obrazu, načítat externí titulky, občas si i narychlo v přehrávači upravit jejich časování, načítat externí audio, přepínat jednotlivý audio streamy, nechat si vytáhnout hlasitost a eliminovat tak dynamický efekt zvuku, občas si uložit obrázek z videa, zjistit rychle detailní info o souboru, hodit si do videa záložku abych později mohl navázat kde jsem skončil apod. Mám na přehrávač holt o hodně vyšší nároky než běžný smrtelník a třeba WMP 11 neuměl nic z toho, co jsem zmínil, dokonce nepodporuje ani blbý titulky! Všechno nechává na kodecích a filtrech, který si člověk doinstaluje navíc...

Jenže já jsem úchyl co si třeba něco nahraje přes TV tuner z televize, vystříhá reklamy, pohraje si s nastavením a věnuje klidně 6 hodin výpočetního času počítače kompresi videa do AVI/MKV, který nejspíš stejně nakonec smaže :mrgreen: Jen tak abych si vyzkoušel nastavení kodeku. Prostě docela video-magor, mně nějakým Media Playerem Microsoft hubu nezavře :mrgreen:

mařenka píše:
tak je přeinstalováno, íčko jede jako nové *44* ale ... držte se, zatím jsem mu dala jen CCleaner, WinRAR,Winamp Lite + čeština(novou verzi jsem mu zatrhla),Skype. Java a Adobe si to vyškemrali,Rocket Dock pro radost a tím zatím končím, ono až mi někde něco nepůjde otevřít, tak si win řeknou sami, že jim něco chybí. Jo a pár albíček v mp3. Tak jdu zkusit WMP a CPU ukazuje během 10ti vteřin 100%. *257* opět vypínání přes správce. nějaký dva wmp...exe soubory v procesech, pak to teprv spadlo. takže kašlu na něj. Karlosi máš pravdu, odinstalovávat ho radši nebudu, prostě ho budu ignorovat.... budu dělat Zagorku *47*

Já tyhle zásahy radši moc neprovozuju, protože se třeba říká, že by se neměl odinstalovat Internet Explorer, protože jeho jádro používá řada aplikací ve Windows. Pak odendám MediaPlayer a sesype se beztak veškerá synchronizace audio/video souborů a bůhvíco ještě, jenom aby mi Microsoft ukázal svoji převahu :D
A nezkouší se ti náhodou WMP aktualizovat nebo něco? Nech ho chvilku běžet jen tak bez přehrávání, jestli se po chvilce neuklidní ;)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


stř 23.9.2009, 2:21
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000HE Black
Karlosi,chápu.
Mařenko,nechápu.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 23.9.2009, 6:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: 1000HE Black
Karlos: A nezkouší se ti náhodou WMP aktualizovat nebo něco? Nech ho chvilku běžet jen tak bez přehrávání, jestli se po chvilce neuklidní ;)
to jsem zkoušela...jinak manža ještě podotknul, jestli to náhodou nemůže být tím, že WMP v "sedmičkách" je WMP 12.že prý čím vyšší číslo, tím víc toho jak umí, tak je i větší.explorer vyhazovat nebudu, nechám windowsy celý jak jsou, defragmentaci nechám taky tu co tam je a uvidíme no. začínám podléhat skepsi *2633* hlavně když se podívám na manžovu starou Toshibu, jak mu pěkně fachá :o
no a ještě jeden důvod nás napadl. manža přecházel na sedmičky z vist, já rovnou z xp. takže hromada ovladačů z vist plynule přešla do seven,z xp je to asi moc velká změna. možná jsem ted plácla blbost, ale fakt už nevím.

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


stř 23.9.2009, 8:36
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: 1000HE Black
tak jak lítám po googlu, tak jsem asi našla, v čem je jádro pudla...

Dave @ UoGuelphp říká:
January 13th, 2009 at 11:01 pm 13.ledna 2009 v 1101: pm

SO, choppy video playback isn't caused by Windows7, it is caused by SHODDY CODECs. SO, je trhané přehrávání videa není způsobena Windows7, je to způsobeno tím, chatrný CODECs. Removing the default microsoft codecs was the only way to get ffdshow/coreavc to run in WMP12. Odstranění výchozí kodeky microsoft byl jediný způsob, jak získat ffdshow / CoreAVC běžet v WMP12. Now that I've got it working, windows7 IS better than XP!!! Teď, když mám, jak funguje, windows7 je lepší než XP!

ted už jenom tomu rozumět a vědět co s tím a mám vyhráno.

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


stř 23.9.2009, 8:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu