Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 1000HE Black :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 21.1.2017, 6:18



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 1000HE Black 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: 1000HE Black
Tak jsem včera objednal na Alfa Computer a dneska mi přišlo potvrzení o odeslání.... Takže zítra snad bude 1000he můj:)


pon 03.8.2009, 12:47
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: 1000HE Black
tak to gratuluju. já jsem fakt spokojená s tímhle "prckem". když jsem ho rozbalila byl to šok, koukala jsem jak je to malinký, ale ted bych už neměnila

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


pon 03.8.2009, 18:37
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: 1000HE Black
mařenka píše:
Teď koukám, že se ozvala už i nějaká Mařenka :twisted: ....proč ten čert? *2633* *49*

Jej, tak to pardon. Čert je můj oblíbenej, protože se zároveň směje a vzteká :twisted:

S474N píše:
A mohu znat duvod? Sam jsem se povazoval naopak dlouholeteho za fanatickeho podporovace WinXP a odmitace cehokoliv jineho, ale kdyz jsem vyzkousel W7, tak uz na nich vice nez mesic funguju a rozhodne bych se zpatky uz nevracel.

V tomhle jsem hrozná konzerva a nechci měnit něco, co funguje naprosto skvěle. Nový WIN vidím jako zbytečný omalovánky, který mi nic novýho nepřinesou :(

Morth píše:
Tak jsem včera objednal na Alfa Computer a dneska mi přišlo potvrzení o odeslání.... Takže zítra snad bude 1000he můj:)

Gratulace, napiš postřehy! ;)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


pon 10.8.2009, 22:42
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: 1000HE Black
karlos89: o tech omalovankach a vsech negativech jsem si to myslel taky, ale byl jsem VELMI prijemne prekvapen. Doporucuji vyzkouset.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 11.8.2009, 8:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: 1000HE Black
karlos89 píše:
Já bych jenom potřeboval víc RAMky, ale nerad se vrtám v HW :)
.

já si koupila RAMku od Kingstonu, HyperX 670 Mhz, CL4 a můžu Ti jí s čistým svědomím doporučit. A v HW se moc vrtat nebudeš, jenom vyšroubovat na spodu myslím dva šroubky, Ramku vycvakneš-dvě nerez západky a je to :-) kupovala jsem ji v kitu na Alze. V kitu proto, že jsem chtěla CL4, to jednotlivě nemaj, ale tu druhou upotřebil manža, takže pohoda.

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


úte 11.8.2009, 9:45
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: 1000HE Black
mařenka: Dík za tip, ale já tu druhou nemám jak upotřebit, takže by to chtělo najít obyč 1x2GB *10* A vzhledem k tomu, že jsem si zvyknul mít otevřených minimálně deset stránek najednou, k tomu správce souborů, winamp atd., ten 1GB je zoufale málo :)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


Naposledy upravil Admin dne stř 12.8.2009, 13:23, celkově upraveno 1

Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)



stř 12.8.2009, 12:46
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 114
Bydliště: Varnsdorf
Příspěvek Re: 1000HE Black
czechcomputer.cz dál hledej takhle - Operační paměti \ DDR II (Notebook) \ PC667 DDR II (PC5300) \ 2GB
snad Ti to pomůže *14*

_________________
úsměv nic nestojí,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to, si ho udržet


stř 12.8.2009, 13:14
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: 1000HE Black
Tak došel, všechno vpořádku(hned po objednání, ale píšu až teď:). Akorád mám dva "problémy". Když koukám na video v VLC media playeru, občas se jakoby zasekne na chviličku zvuk. Asi by si toho ani nikdo nevšimnul ale jak tam videa sleduju už delší dobu tak to nejde nepřehlídnout:)
Další problém je rolování pomocí touchpadu - jeden prst na místě a druhým nahoru/dolu. Třeba roluju dolu, a když zvedám prst, zase se mi to vrátí o kousek nahoru. Docela mě to štve:)
Jinak jsem naprosto spokojenej(akorád ty otisky prstů tam jsou fakt vidět)


stř 12.8.2009, 17:13
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000HE Black
Zkoušels Windows Media Player?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 12.8.2009, 19:52
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: 1000HE Black
Nezkoušel, možná to tim VLC bude, ale radši to budu trpět než začít používat windws media player:)


stř 12.8.2009, 19:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu