Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 1000H WIN7 a chyba ACPI :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 22.1.2017, 12:02



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 1000H WIN7 a chyba ACPI 
Autor Zpráva

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek 1000H WIN7 a chyba ACPI
Mám problém s instalací ACPI pro funkci tlačítka Fn+ovládání zvuku, zhasínaní obrazovky a super hybrid engine.
Projel jsem fórum našel pár typů, vyzkoušel, ale s neúspěchem. Vždy při instalaci ACPI se mi instalace v půlce zastaví a vrátí se na začátek s tím že systém není podporován. Dřív mi vše ve Win7 v pořádku fungovalo po reinstalu jde jen ovládat kontrast obrazovky. Zkoušel jsem program spouštět v režimu kompatibility, bohužel to také nefungovalo.
Byl bych rád za jakoukoliv radu nebo program ACPI, jenž funguje na win7.

Předem díky moc.


pon 09.5.2011, 10:06
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: 1000H WIN7 a chyba ACPI
z asus stranky stahni ACPI driver

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


pon 09.5.2011, 11:35
Profil

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: 1000H WIN7 a chyba ACPI
To už jsem samozřejmě dělal, ale při instalaci se mi zelený bar v půlce zastaví a vše vrátí zpět. Hlásí, že systém není podporován. Na ASUS stránce jsou ACPI jen na XP, které jsem jako obvykle již zkoušel, takže to můj problém neřeší.


pon 09.5.2011, 12:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 99
Bydliště: CZ\\PcK & SK\\Ba
Příspěvek Re: 1000H WIN7 a chyba ACPI
1000H ma podporu aj pre W7.poziciaval som si odtial ACPI ked som testoval w7 na eee901.a fungovalo...

_________________
eee901 -> 1215N


pon 09.5.2011, 12:19
Profil

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: 1000H WIN7 a chyba ACPI
Při instalu ACPI mi to prvně napsalo něco o .NET nevěnoval jsem tomu moc pozornost, při druhém pokusu jsem si důkladně přečetl co za chybu .NET hlásí a vypisovalo to že .NET chybí a ACPI chtělo něco nahrazovat, co to bylo přesně nevím, jelikož po opětované instalaci .NET se chybová hláška nezobrazuje. Jen se ACPI nedoinstaluje, při poslední fázi instalace se nainstalované části odeberou čím to je nevím. Zkoušel jsem prohledat i asusácké fóra kde bylo pár rad, ale pořád to při instalaci dělá to samé bohužel. Ve správci zařízení, ale jsou nějaké řadiče ACPI a při kontrole vypisuje že jsou funkční a aktuální tak nevím kde je chyba.

edit: Při registring product to napíše instal scrooling back, vyhodí to obrazovku s finish a vypisuje toto "The wizard was interrupted before Asus ACPI Driver could be completely installed. Your system has not been modified. To complete Installation at another time, please run setup again."


pon 09.5.2011, 12:38
Profil

Registrován: 03/2011
Příspěvky: 72
Příspěvek Re: 1000H WIN7 a chyba ACPI
mas nainstalovany najnovsi NET framework?

_________________
Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit


stř 11.5.2011, 8:42
Profil

Registrován: 10/2011
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: 1000H WIN7 a chyba ACPI
ahoj, mě také tlačítka fn nefungovaly. Našel jsem někde na fóru že si mám stáhnout ovladače pro XP, tak jsem to udělal a vše funguje.


pon 10.10.2011, 10:27
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu