Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 06.12.2016, 12:28



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to? 
Autor Zpráva

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
Zdar tak jsem nataktoval procesor na 2000Ghz pres Setfsb a jeste jsem nataktoval grafiku z 166 ghz na 400ghz pres GMABooster+jsem koupil tu 2GB ram +mam zapnuty eeeCtl a nastavil jsem si v tom vetracek na 100% aby se to lepe chladilo a hry ktere jsem dotedka hral jedou opravdu nadherne,co si o tom myslite?:)


ned 05.7.2009, 11:37
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
Ze je to zhovadilost. Za prve si pletes jednotky ... GHz a MHz, hodinky jako holinky.
Za druhe ... tohle je netbook na nejakou praci, ne herni. Takze vesele to takhle tav a pak tady brec, ze vetracek sel do kopru, je to cely nestabilni, atd. Ona ta teplota tomu dava na zadek vic nez si myslis. Takze vesele a rychle do kremikoveho nebe.
Proboha lidi, co vas na tech hrach tak bere. To nevydrzite bez nich, nebo si kupte masinu na hry. Ne nahrazku.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


ned 05.7.2009, 19:27
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
Pretaktovat 1600 na 2000 este ako tak ujde, ale zo 166 na 400 sa mi zda prilis, to sa nutne musi prehrievat. Osobne by som viac ko na 1800 a 233 neskusal.


ned 05.7.2009, 21:20
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
testní to 3D mark 03

_________________
Asus EEE 1000H Black,2GB RAM,Win XP SP3


ned 05.7.2009, 21:54
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
Mě jen zaráží,že např. v tomhle stroji (a asi i v jiných) běží grafika implicitně na 166MHz.V mém kousku,což je v podstatě to samo,jako ten Tvůj,jen ho vyrobil někdo jiný,jede na 400MHz.Aspoň tak praví program GPUz.To pak pro Vás má ten GMAbooster smysl.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 06.7.2009, 14:37
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
A tak pardon,teď jsem si všiml,že se jedná o Eee 1000H,tam si nejsem jistý konfigurací.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 06.7.2009, 14:38
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
myslim ze za zkousku to stalo ale asi to opravdu dam na default:) urcite by se to neznicilo hned ale po neake dobe asi jo no a pak mi bude zarucak vite k cemu:)


pon 06.7.2009, 17:31
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
petrulin1 píše:
Mě jen zaráží,že např. v tomhle stroji (a asi i v jiných) běží grafika implicitně na 166MHz.V mém kousku,což je v podstatě to samo,jako ten Tvůj,jen ho vyrobil někdo jiný,jede na 400MHz.Aspoň tak praví program GPUz.To pak pro Vás má ten GMAbooster smysl.

To je zajímavé. Pokuď vím, tak oba maj Intel GMA 950. Pak jde tedy jen o provedení chlazení v EEE, kde bylo z URČITÝCH důvodů rozhodnuto takt snížit.

_________________
* EEE PC 901 Green


pon 06.7.2009, 17:48
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 106
Příspěvek Re: 1000H pretaktovany procesor+grafika co vy na to?
Mne gpu-z na eee pc 901 tiez pise 400 hmz, co je asi chybna informacia, ale program pc wizard len spominanych 166.

Skusal som aj GMAbooster, ale skutocna frekvencia aku som nastavil bola podla pc wizardu vzdy je jednu uroven nizsia (ponukalo mi 166,200,250 a 400), takze 400 som nedosiahol.


pon 06.7.2009, 22:37
Profil

Registrován: 08/2010
Příspěvky: 1
Příspěvek Jak uložit nastavení SetFSB ?
Ahoj, mám dotaz asi "mimo mísu". Povedlo se mi se SetFSB zvýšit původní frekvenci 1596 MHz (na mém NTB Asus N10J) na 2045 MHz. Kontrola stability proběhla také v pořádku,ale po vypnutí NTBku zase naběhl v původní frekvenci 1596 MHz. Ptám se tedy, jak to nové nastavení uložit?
dík předem jj


pát 06.8.2010, 11:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu