Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 1000H + LCD 22" :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 29.5.2017, 11:34



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 1000H + LCD 22" 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek 1000H + LCD 22"
Ahoj všem. plánuju nákup EEE 1000H a chci ho doma zapojovat do mýho velkýho LCD monitoru 22". Provozuje to někdo obdobně, třeba na menším monitoru? Jak je to s rozlišením? a neubírá to příliš výkon notebooku? Jde mi o to, jestli to notas s timto moniotorem vůbec zvládne. Díky za postřehy.

p.s. tolik smajlů jsem snad ještě neviděl *24* *3005*

_________________
hayney
1000H


Naposledy upravil hayney dne stř 08.4.2009, 12:14, celkově upraveno 1



úte 07.4.2009, 23:06
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
Úplně v pohodě.Mám 900A a k němu 19" LCD.Na plné rozlišení,bez problému,obraz jak břitva,výkon nic neubírá.Směle do toho,nemáš se čeho bát.Znovu se budu opakovat.To,že je to malé neznamená,že je to k ničemu.Eee je PLNOHODNOTNÝ počítač.Už i 701čkou počínaje.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 08.4.2009, 17:47
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
ok. díky za info. kdyby ještě někdo další potvrdil peturlinova slova. budu rád. každopádně už jsem rozhodnutej. *4069*

_________________
hayney
1000H


stř 08.4.2009, 18:21
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
Herdek, kolik lidi to musi potvrdit?? Eee je v plnem rozliseni 1600x1200dpi na sirokem Dellu 22 palcu plnohodnotny pocitac. Natrhne pozadi lecjake garazove "znackove" skladacce. Je to proste paradni masinka, ja uz nic jineho nepouzivam. Jen podotykam, ze hry nehraju zadne, pouze obcas filmy. Na hry je urcena herni konzole, tohle je na normalni praci.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


stř 08.4.2009, 19:41
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
Jj,anebo tak.Občas si ve svých 40-ti letech zahraju nějaké kuličky zleva doprava a zhora dolů :lol: ,ale jinak gamesky už mám za sebou.A na zbytek ti stačí éčko úplně v klidu.Mám exter. mechaniku a velký hadr a funguju s tím v naprosté symbióze.Ráno to smotám do tašky,vezmu do práce,rozmotám to,fláknu tam webová rádia,nebo MP3,odpoledne dojdu domů,prohlídnu poštu,web,vypálím pár DVDček,dám si kuličky zleva doprava :lol: a jdu spinkat.Konvertuju na tom video z DivX do DVD formátu a naopak,atd.,atd.atd.
Lidi tomu furt nevěří ,hlavně díky těm některým přiblblým recenzím ve stylu: netbook je DOPLNĚK Vaší domácí výpočetní techniky.Prdlajs doplněk.Kdo nepracuje s grafikou,jak můj soused,kde jedna fotka má 450 MB,tak mu éčko anebo podobný prcek jiné značky stačí v pohodě.Je to NORMÁLNÍ počítač.Akorát je malý.

A už je mi smutno po Šedém Vlkovi...... nikde nečtu žádné kameňáky..... *1*

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 08.4.2009, 20:07
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
okok. díky. taky to mám na normální práci. jsem rád, že tohle slyším. *3802*

_________________
hayney
1000H


stř 08.4.2009, 22:51
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
A já furt říkám, že na práci i 512MB RAm stačí... XD

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 09.4.2009, 0:12
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
to bezpochyby, jenže když si tam otevřeš skype, icq, do toho přehráváš hudbu a otvíráš pdf....to už by 512 ocenila nějakou stejně velkou kamarádku. ale taky by to šlo...

_________________
hayney
1000H


čtv 09.4.2009, 1:12
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
To Mroj: Mezi nami, ono staci i 256 mega RAM pro beh Wokenic, ale preci jen makovice je makovice. Kdyz jsem koupil 701cku, tak jsem tam supnul 2 giga, at to nema problem se swapem. No a dneska to ma kluk, toho by to svadelo ke hram a zase na druhou stranu, 1000Hcku 2giga taky slusi.
Ruku do ohne dam za kombinaci 1000H s poradnym hadrnikem, 2giga RAM a je to sustot. Paradni stroj bez problemu, tichy, lehky, zadna zehlicka jako 701 ... proste plna nahrada stolniho krapu. *4227*

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


čtv 09.4.2009, 7:00
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
tak super. až koupim. dám sem reference. jak mi to všechno šlape.

_________________
hayney
1000H


čtv 09.4.2009, 12:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu