Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 1000H + LCD 22" :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 24.5.2017, 13:39



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 1000H + LCD 22" 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
Je to jako s diskem. Dnes je pro normální idioty na NTB 4 + 8 GB směšný... Stejně jako 512MB Ram, ale i na 64MB se daj provozovat aspoň 2kčka a v jendom HC testu, kde vohákovali a vořezali XP zkoušeli minimální konfiguraci a dostali se někam k 15MB RAM nebo tak nějak. Proč maj dneska všichni tolik RAM? Je to levný... Nic to prakticky nevylepšuje, jen je možné vypnout stránkáč, ale proč ne... Je to jako s HDD... Proč si nekoupit pár teráčků i když kancelářskýmu PC se síťovými disky stačí i těch 4 + 8 GB... :D *46*

_________________
* EEE PC 901 Green


čtv 09.4.2009, 15:36
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
úspěšně jsem zakoupil, úspěšně jsem propojil a nastavil na rozlišení monitoru 22". jen jediná věc mi vadí a nevím, zda to přičítat monitoru (tomu asi ne, protože předtím se to nedělo) nebo notebooku. V horní polovině displeje je vidět drobné vlnění. Dá se s tím něco udělat?

_________________
hayney
1000H


stř 06.5.2009, 20:02
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
tak stačilo na monitoru zmáčknout v menu Auto adjustment a obraz je ostrý jak břitva....takže pro všechny: 1000H ve spojení s 22" LCD k tomu USB klávesnice a BT myš....perfekt!!! ještě se časem vrhnu na tu ram...

_________________
hayney
1000H


stř 06.5.2009, 20:05
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: 1000H + LCD 22"
Tak u mě lehký problém s 23" samsuns(2343BW). Nějak nemohu rozchodit nativní rozlišení 2048*1152, takže max je 1920*1080, kdy mi ale nesedí pixel na pixel, naštěstí se však nedá koukat na filmy ve fullHD, takže to zase tolik nevadí :D

_________________
PC:DualCore OC1,8->3.2GHz,4GB 1066mhz, hd4850/512MB, enermax PRO82+ 425W, 0hod
NTB: Dothan 1,8GHz ,2GB 533mhz,250GB WD,radoen X300, 4hod
NetBook: ASUS eee 1000HE, Atom n280 1,66GHz,1GB 667mhz, 160GB Seagate, 7,5hod


stř 06.5.2009, 21:29
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu