Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 1000 H a bios :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 05.12.2016, 14:34



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 1000 H a bios 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek 1000 H a bios
mam 1000 H a chtel jsem updatovat bios
ted tam mam verzi 1260 stahnul sem BIOS 1501
zde link
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
a skousel nainstalovat pres utilitu asus update
vse se tvari jako normalne napise ze je potreba restartovat
pocitac ale uz to nenabehne je jen cerna obrazovka
napred sem si myslel ze to jenom dlouha trva ale i po 10 minutach treba se nic vic nestalo, pak pomuze jen tvrdej reset a nabehne to se starym biosem 1260
delal sem to asi 5x furt to sami
jeste doplnim ze jsem pozaviral vsechny firewali atd.


pon 23.2.2009, 20:42
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: 1000 H a bios
Hmmmm, tohle jsem delal vcera a no problemo. Stahnul jsem novy firmware na disk do souboru, asus update dal na upgrade ze souboru, zadal spravny firmware a violaa. Restart, chvilinka smudlani a nejakych hlasek a novy firmware je tam. Delas nejakou kravinu dokola. Firewall na to vliv nema. Neboj se toho, nic se nestane, nejaky fatalni zadrhel je jeden pripad z tisice.

_________________
Asus Eee 1000H White, 2GB RAM, 160GB HDD, Windows 7 Ultimate


pon 23.2.2009, 21:18
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: 1000 H a bios
Zkus před update BIOSu nastavit v něm default hodnoty.

_________________
Eee PC 1000H


úte 24.2.2009, 15:59
Profil

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000 H a bios
Ahoj,
toz ja mam jinej problem spustim aktualizaci, vyberu soubor a nastane hlaska AsusOSD.exe not exist, ecko mam zhruba tri mesice a zadnou preinstalaci jsem nedelal a nic zvlastniho jsem neinstaloval. Prosim poradte


úte 24.2.2009, 22:22
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: 1000 H a bios
tak load default v biosu nepomohl dela to porad to same


jinac ten soubor jak si psat to nevim ja sem hned ze zacatku starej system co tam byl vyhodil a nainstaloval sem plnohodnotny XP pro SP3 cz


stř 25.2.2009, 8:39
Profil

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: 1000 H a bios
AsusOSD.exe not exist tak tato hlaska mne stale trapi umi nekdo poradit
Diky


pon 02.3.2009, 17:33
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: 1000 H a bios
Tadu je jeden hóóódně dlooouuuhej odkaz (už přeložené pomocí Google Translate) ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pon 02.3.2009, 18:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu